Iismertek olyan fiút/férfit, aki nagyon jóképű, mégis rendes, hűséges, tisztelettudó és nem vagánykodó?
Nem tudom miért, de sokszor vágyam férfija egy nagyon jóképű férfi, de mindig arra gondolok, hogy vajon az ilyen férfiak között találhat-e valaki rendes, igazi férfit?
Nincs jóképű jelölt (nem azért kérdezem), mert szerintem én úgyse tetszenék egy jóképű férfinek:( de azért mégis kiváncsi vagyok, mik a tapasztalatok:)
Nekem ilyen a vőlegényem. 188 cm magas, sportos, fekete dús haj, barna szem, kedves, becsületes, intelligens.
(A Dallas-ból a Bobby Ewinghez tudnám hasonlítani, Bobby-nak is hívom azóta:D)Persze nem olyan gazdag, de elég ambiciózus.
Nekem szerencsém volt, mert tényleg ritka, ha egy férfi ennek a pár követelménynek egyszerre megfelel. Általában ezek a férfiak már 25 évesen foglaltak.
Az én párom 31 éves és 6 éve együtt vagyunk.
27/N
Igen, itt vagyok én. Ráadásul hűséges típus vagyok, akinek mindenféle nő tetszik egy darabig, és toleráns is vagyok. Van még számtalan előnyöm is, de most nem jutnak az eszembe.
A volt párjaim biztos szívesen felsorolnák őket.
dejó, hogy vannak ilyen férfiak:) ennek örülök:)
köszönöm a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!