Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Iismertek olyan fiút/férfit,...

Iismertek olyan fiút/férfit, aki nagyon jóképű, mégis rendes, hűséges, tisztelettudó és nem vagánykodó?

Figyelt kérdés

Nem tudom miért, de sokszor vágyam férfija egy nagyon jóképű férfi, de mindig arra gondolok, hogy vajon az ilyen férfiak között találhat-e valaki rendes, igazi férfit?

Nincs jóképű jelölt (nem azért kérdezem), mert szerintem én úgyse tetszenék egy jóképű férfinek:( de azért mégis kiváncsi vagyok, mik a tapasztalatok:)

2011. jún. 2. 19:26
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
77%
Van olyan, csak azokat a nőik nem becsülik meg (félrekurelnak, kihasználják) és utána már nem lesz olyan.
2011. jún. 2. 19:39
 12/28 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:) persze ha szerelmes leszek, nem fogom azért kidobni, mert nem olyan jóképű:D nem vagyok én olyan:D csak olyan jó vágyakozva gondolni egy jóképű férfire:D és tudom, hogy sokszor nem az a legfontosabb, hogy néz ki:)

csúnyácskának érzem magam...meg már hallottam hogy mondták is...ezért gondolom, hogy én nem tetszenék egy helyes fiúnak:$

2011. jún. 2. 19:40
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
A férjem ilyen. Amellett, hogy jól néz ki, sportoló, és a csajok rajonganak érte. Először kicsit féltem tőle, mert nem hittem el, hogy hűséges tud lenni, mert minden újára jobbnál jobb nőt kaphatna, amennyit csak akar, úgyhogy biztos nem elégszik meg egyel. De mégis. Hiába lesik a csajok, ő nem foglalkozik velük.
2011. jún. 2. 19:52
 14/28 A kérdező kommentje:
az de tök jó:) köszönöm a válaszodat:)
2011. jún. 2. 23:03
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
A párom:). Legalábbis eddig úgy tűnik. Férfias, ad magára, jól néz ki, megértő stb. Biztosan Te is találni fogsz ilyet Magadnak, csak hidd el, hogy megérdemled!
2011. jún. 4. 11:39
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a párom :)
2011. jún. 4. 12:49
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy ronda pasinak kell bombajó nő, akkor hülye meg mit képzel magáról, fordítva meg teljesen jogos?
2011. jún. 4. 14:11
 18/28 A kérdező kommentje:
köszönöm az újabb válaszokat:)
2011. jún. 4. 15:55
 19/28 anonim ***** válasza:
52%

Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 19:52

Mitől vagy te ebben annyira biztos??

2011. jún. 4. 17:38
 20/28 anonim ***** válasza:
Én. :)
2011. jún. 4. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!