Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy az én feleségem is olyan engedelmes, tisztelettudó legyen, mint apámé meg nagyapámé?
Hagyományos család-modell??? Az azt jelenti nálad, h az asszony minden f..szságodra bólogat és nincs véleménye? Vagy ha van is véleménye az azért van, mert előtte megkérdezte, h te mit gondolsz??
Én ismerek ilyen nőt...de sajna szintén egy önbizalomhiányos, kétségbeesett egoista barom a férje!
Előszöris, keress olyan nőt, akinek olyan a természete. Vannak ilyenek, én is ismerek olyan párt, ahol a nő teljesen alárendeli magát a párjának, dolgoznak mindketten, a fizetésük a pasi számlájára megy, ő adagolja a nőnek a saját belátása szerint. A nőnek egy önálló gondolata nincs, mindenben a pasi dönt, a vásárlástól az esti tévénézésig. Mindketten a harmincas éveikben járnak, nagyon boldogok.
Másodszor pedig, legyél te is olyan ember, akit tisztelni lehet, akire felnézhet a párja, és megérdemli ezt.
Hülye vagy? Ilyennek kutyát???
Plüsst, legfeljebb.
Én is konzervatív vagyok, sohasem vetődött fel, hogy nem tiszteltük volna egymást a felségemmel.
Engedelmességről meg szó se volt, társai voltunk egymásnak.
Mióta van ilyen problémád?
Változott a viselkedése?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!