Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak ! Melyik eset zavar/fá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ! Melyik eset zavar/fáj jobban ?

Figyelt kérdés

Nagyon hosszú sztori lenne , a lényeg hogy egy férfi eléggé megbántott , megalázott , miatta sokáig szenvedtem . Nem hiszem hogy nagyon érdekli hogy mit teszek ,mert számára csak egy ingyen numera vagyok , de azért gondolom mégiscsak kicsit hat a férfi büszkeségere ha hirtelen a szexpartnere le se sz..ja

Most már csak azon gondolkodom hogy melyik varians fáj / zavar jobban ? Az ha WhatsAppon letiltom , vagy ha hagyom hogy minden nap írjon ( nyilván idővel abba fogja hagyni ) és nem reagálok az üzenetekre? Teljes ignorancia vagy a tiltás a rosszabb ?

2021. dec. 14. 22:16
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
30 - lehet 😂😂
2021. dec. 16. 12:57
 32/41 anonim ***** válasza:
Voltam hasonló szituban, aztán lépett is miattam, mert nem bírta, hogy külön vagyunk, szóval happy end is van :D
2021. dec. 16. 21:59
 33/41 anonim ***** válasza:

Csak az lép, akinek nincs vesztenivalója = nincs egzisztenciája (közös) családi vagyon.

Az valóban lép, hiszen mit veszíthet? Csak nyerhet.

2021. dec. 16. 22:38
 34/41 A kérdező kommentje:
Most már két napja nem beszéltünk. Annyira a végét jarom... Megpróbálom elfoglalni magam , de naponta 100x megnézem a telefonom hogy nem - e írt és azon gondolkodom hogy vajon ő is gondol - e néha rám ?
2021. dec. 17. 19:53
 35/41 A kérdező kommentje:

Jaj basszus , elcsesztem már megint . Örök vesztes vagyok. Két napja az volt az utolsó üzenete hogy megérti de nem fogadja el , nem jól látom a dolgokat de elfogadja a dontesemet. Minden jót kíván .

Erre az előbb megírtam hogy baszodj meg a jó kivansagaiddal együtt , meg hogy szerintem mit kellett volna inkább írnia , nem törődik az erzeseimmel , szociophata stb .... 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ Ebből tudja hogy szeretem és gondolok rá. Egyszerűen annyira gáz hogy ilyen lúzer vagyok. 🤦🏽‍♀️

2021. dec. 17. 20:17
 36/41 dregor ***** válasza:
Majd kinövöd... :D
2021. dec. 17. 23:02
 37/41 anonim ***** válasza:

Szerintem ebből nem azt vette le, hogy szereted és gondolsz rá, inkább azt hogy butuska, naív és gyerekes vagy. Tehát a jövőben is könnyen tud majd játszani veled.

Azt kellett volna írni - de leginkább semmit - hogy: Köszönöm minden jót neked is

Biztos lehetsz benne, hogy gondol rád. Este amikor kiveri. Máskor nem.

Az egyetlen út, hogy TE ne gondolj rá, hogy megismerkedsz mással... Itt vannak az ünnepek, menj barátnőkkel szórakozni, családdal karácsony, szilveszteri buli, after party stb... Másképp csak vissza fogsz menni hozzá. Ne ess az én hibámba!!

2021. dec. 18. 21:03
 38/41 A kérdező kommentje:

Annyira igazad van. Szerintem sincs más megoldás. Tegnap már nyilván vissza írta hogy " xy mit szeretnél tőlem ? Nem tudlak elfelejteni ,bármennyire is próbálom. Azt hiszem én is tényleg szeretlek máshogy ezt nem tudom megmagyarázni. " Én természetesen írtam utána egy 1.5 oldalas üzenetet amit bizonyára nem olvas el , azóta vissza sem ír , általában vasárnap délután jön egy " hiányzol és gondolok rád ," aztán este jön a duma ,mert hétfőn hajnalban jönni akar. Annyira unom valahol... Már nem is tudom. Szegyenlem magam hogy ilyen hülye vagyok , nem tudom mi van velem. Nem hiszem hogy szeretem mert ha itt van ,nem érzem hogy ez szerelem lenne. Meg hát ugye hogy is lehetne ha tudom hogy csak kihasznál?! És épp ez az abszurd a dologban hogy tulajdonképpen tudom hogy mi a helyzet. Megpróbálok ismerkedni és remélem hogy eredménnyel zárul. 🥰

Köszönöm szépen a válaszokat!

2021. dec. 19. 09:50
 39/41 anonim ***** válasza:

" Én természetesen írtam utána egy 1.5 oldalas üzenetet amit bizonyára nem olvas el , azóta vissza sem ír "

Ebből meg az derül ki, hogy VÁROD hogy írjon. Szereted. Különben nem írtál volna neki másfél oldalas üzenetet.....

Akkor fogod tudni, hogy nem szereted, ha a fáradságot sem veszed hogy írj neki.

Szerintem vissza fogsz menni hozzá, és nagyon sajnálom :(( Viszont az ember csak a saját hibájából tanul.. te is így leszel ezzel :(

Nagyon fiatal és naív vagy

2021. dec. 19. 19:30
 40/41 A kérdező kommentje:
Hat , elég sz..r a helyzet... Megpróbálom az élet pozitív dolgait látni , tudatosan élvezni a szép pillanatokat és esetleg majd jön valaki más . Ez az egyetlen reményem
2021. dec. 19. 20:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!