Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ! Melyik eset zavar/fáj jobban ?
Nagyon hosszú sztori lenne , a lényeg hogy egy férfi eléggé megbántott , megalázott , miatta sokáig szenvedtem . Nem hiszem hogy nagyon érdekli hogy mit teszek ,mert számára csak egy ingyen numera vagyok , de azért gondolom mégiscsak kicsit hat a férfi büszkeségere ha hirtelen a szexpartnere le se sz..ja
Most már csak azon gondolkodom hogy melyik varians fáj / zavar jobban ? Az ha WhatsAppon letiltom , vagy ha hagyom hogy minden nap írjon ( nyilván idővel abba fogja hagyni ) és nem reagálok az üzenetekre? Teljes ignorancia vagy a tiltás a rosszabb ?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Ez is én voltam . Nagyon de nagyon gáz , szegyenlem is magam . Sajnos nem sikerült sokáig a szakítás , újra kezdtük , és most ismét kb 1 hete nem találkoztunk. Valószínűleg újra fog kezdődni a dolog - jobb lenne szakemberhez fordulnom vagy lakhelyt váltanom
Nagyon hasonló a sztorink. Én sajnos három évig voltam ebben.
Megszámlálhatatlan sokszor megbántott, megalázott, és én végig pont úgy mint te most kerestem, agyaltam rajta hogyan tudnék hatni rá.... hátha megváltozik és akkor becsülni, szeretni fog.
Buta voltam.
Mindig szakítottunk, aztán 1-2 hétre rá ugyanott voltam mint azelőtt.
Nekem sajnos három évem ráment, hogy felismerjek dolgokat..
1. ÖREG!
Láttam rajta hogy közel az 50-hez nem hozzám való, kezdtem szégyellni magam hogy egy ilyen öreg apóval vagyok egy ágyban vagy akár az utcán, ne adj isten fogja a kezem, ciki lett. :D
2. Nem szeret!! Eszköz voltam neki, az önző hatalmas egójának tetszett, hogy egy fiatal kis pinát b...szhat mindenféle kötöttségektől mentesen.
3. Egyik este rosszul lettem a villamoson. Elvesztettem az eszméletem és szerencsére nem kellett mentőt hívni, jobban lettem, de ott átgondoltam kit tudnék most felhívni?! Őt?? Annyit mondana a telefonba - "szedd össze magad és menj haza én most nem tudok oda menni, itthon vagyok a gyerekekkel!"
Ő (akibe én szerelmes voltam, és állítólag ő is belém XD) lett volna az utolsó ember, akit felhívni MERTEM volna, ami nagyon gáz.... Előbb hívtam volna a szomszédot, akivel 2 szót váltottam 3 év alatt, mint a "szerelmemet".
Menekülj, amíg nem megy rá több időd.
Légy erős és ne felejsd, ha néhány hét múlva rád ír, ilyen f*szsagokat hogy "sajnálom, te vagy nekem a legfontosabb, hiányzol... stb." - egy pillanatra SE hidd el!! HAZUDIK. Nem talált mást/jobbat a helyedre, ezért írja. Semmi másért.
Mint, amikor te felhívsz 3 villanyszerelőt, megkérdezed mennyiért dolgozik, és később kedvesen bájosan visszahívod azt, aki a legolcsóbb ajánlatot adta. Ugyanaz a szitu.
Nálam is ez volt... Ugyanez.. Mielőtt jönni akart 1 nappal jött ez a duma..
Ha kifejtettem mi a probléma, szintén ugyanez volt, megérti, de nem fogadja el mert nem-úgy-van-ahogy-állítom
100% ugyanez. Másik : hisztizel megint!
Lehet ugyanaz a pasas? 🙈🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!