Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ! Melyik eset zavar/fáj jobban ?
Nagyon hosszú sztori lenne , a lényeg hogy egy férfi eléggé megbántott , megalázott , miatta sokáig szenvedtem . Nem hiszem hogy nagyon érdekli hogy mit teszek ,mert számára csak egy ingyen numera vagyok , de azért gondolom mégiscsak kicsit hat a férfi büszkeségere ha hirtelen a szexpartnere le se sz..ja
Most már csak azon gondolkodom hogy melyik varians fáj / zavar jobban ? Az ha WhatsAppon letiltom , vagy ha hagyom hogy minden nap írjon ( nyilván idővel abba fogja hagyni ) és nem reagálok az üzenetekre? Teljes ignorancia vagy a tiltás a rosszabb ?
Kell neked a férfi. Nem számít, hogy megalázott, ez teljesen mellékes, mindenáron fel szeretnéd hívni a figyelmet magadra, függetlenül attól, amit tett… az semmit nem számít, akár alázat is tovább.
Ehhez a visszaszerzéséhez kellenének a tippek.
Ebből a leírásból ez jön le, bocs.
13- köszönöm szépen. Természetesen nem perfekt a helyesírásom , de mivel 8 osztályos gimnáziumba jártam , azt hiszem elvárható tőlem hogy olvasható legyen az iromanyom ,anélkül hogy az ember agydaganatot kapjon a rengeteg helyesírási hiba miatt .
A kérdésemre visszatérve , nem is igazán tudom mit mondjak , lehet végre el kellene mennem egy szakemberhez , még mielőtt 36479 kérdést felteszek Gyakorin. 😅
14.
Ha kihagynád a vesszők elől a space leütését, tovább javulna az írásképed, mert más kirívó hibáid nincsenek (kisebbek persze igen, de az általános).
Nem értem miért vagytok fennakadva a helyesírásán, sokkal rosszabbat is láthattok itt az oldalon.
Próbáld megállni, hogy te nem keresed őt, ha keres ne reagálj. Ne vegyen téged biztos pontnak, meg kicsit tartahatnád magad többre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!