Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 as szingli férfiak és nők! Titeket ne zavar, hogy öregedtek és egyre jobban kikerültök a másik nem látószögéből?
Én egyáltalán nem mondanám azt, hogy kikerül az ember a másik látószögéből, vagy, hogy nehezebb lenne 35 évesen találni valakit mint 28 évesen.
Én inkább a családalapítást mondanám, hogy azaz amit nehéz lesz megvalósítani. Persze akinek egyáltalán szüksége van erre.
"Túltettem magam rajta, már nem stresszelem magam ezen. :)"
ez az egyetlen megoldás.
A barátnőimmel idén leszünk 30 évesek, egyedül én vagyok férjnél, a többiek szinglik vagy haldokló kapcsolatban vannak. Azt látom, h egy kicsit kétségbe vannak esve, hogy mire találnak egy normális férfit, akivel akár családot is lehet alapítani, hipp-hopp 33-34 évesek lesznek. Ha próbálom őket buzdítani, mindig megkapom, hogy nekem könnyű...
Amúgy ha belegondolok, tényleg nehéz helyzetben lennék, mert a korombéli normális férfiak már családapák... Fiatalabb srác nem kellene, mert férfit szertnék magam mellé, aki szintén családot akar. Sajnos a fórummal is gond van, hol ismerkedjen az ember?
Sajnálom a barátnőimet, mert kiábrándító a felhozatal, ha elmegyünk bulizni, nem tudunk nyugodtan táncolni, mert ragadnak, nem értik a nemet. Többször volt olyan, h a ferjemmel kézen fogva sétáltam, és szó szerint levetkőztet a tekintetével... itt már semmi sem szent
"Amúgy ha belegondolok, tényleg nehéz helyzetben lennék, mert a korombéli normális férfiak már családapák..."
----> aha persze....
A normális nők meg mind családanyák....
Érdekes, hogy van nagyon sok normális egyedülálló 30-as férfi aki szerint nincs normális 30-as nő aki szabad,
és nagyon sok egyedülálló 30-as nő van aki meg azt mondja nincs normális 30-as pasi mert családapák...
Érdekes, hogy akkor az a nagyon sok egyedülálló 30-as nő és férfi az egyik sem normális? :)
Elvileg mindkettőből sok van....
kicsit vicces nem?
ahhoz képest, hogy mindenki stresszel, hogy öregszik.. érdekes módon a környezetemben 1 embert nem találok aki vevő lenne gy kapcsolatra.. és legalább ismerkedni.
Persze az is megeshet, hogy csak velem nem akar..
esetemben 20 évesen is nehéz volt, 25 évesen is, meg 35 évesen is.. Tök 8 mit tettem, vagy mit nem tettem. Ez van, az életet élni kell, akkor is ha csak a sz@rt kapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!