Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 as szingli férfiak és nők! Titeket ne zavar, hogy öregedtek és egyre jobban kikerültök a másik nem látószögéből?
Én úgy tapasztalom, hogy 20 fölött és 60 felett is ugyanúgy megy... de nem így:
"keves-2- barat. Kisse magamnak valo vagyok. Maganyos hobbikat kedvelem, " - én legalábbis soha nem voltam ilyen.
"30 alatti férfiak viszont még eszköztelenek a HOSSZÚTÁVÚ kapcsolatok terén kiépítetlen egzisztencia miatt"
úgy írsz, mintha az Usában élnénk. a legtöbb magyar 80-120 között keres, ebből pedig SOHA nem lesz egzisztencia. a szinglik többnyire a szülőkkel élnek ez miatt.
a másik, hogy "eszköztelen". ez lényegtelen. ha a nőnek tetszik a fickó, akkor összejön vele ha az illető anyucival lakik is, de ha nem jön be neki a delikvens, akkor nem jön vele össze hiába van akár saját lakása.
Őszintén komolyabban nem érdekel,pedig pont 3 éve vagyok szingli.
Lehetne most is barátnőm,de a csaj,aki hajt rám,nem nagyon jön be.
Huszonéves koromban volt több barátnőm.(Alkalmi is.)
Volt életem során néhány komoly kapcsolatom is.
Néha persze hiányzik ismét egy nő,egy szerelem,de jobban belegondolva,egy idő után minden kapcsolat tönkremegy,tönkrement....így jelenleg elvagyok egyedül.
Szerencsére van baráti társaságom,ahova néha eljárok jókat beszélgetni,bulizni,sörözni.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!