Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 as szingli férfiak és nők!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 as szingli férfiak és nők! Titeket ne zavar, hogy öregedtek és egyre jobban kikerültök a másik nem látószögéből?

Figyelt kérdés
Most tekintsünk el szinte az összes gyks nőtől, (pár pasitól)akik jó pár évet letagadhatnak (elolvastam itt vagy 100 ilyen kérdést, mindenki letagadott 5+ évet fura módon, tehát itt senki sem öregszik és fiatalnak néz ki) néhány évet és az írjon, aki tényleg öregszik, látja agán a jeleket és le tudja vonni a következtetést. Van tapasztalata, hogy mennyivel másabb 30-35 felett pát keresni, mint pl 20-25 évesen. Őszinte válaszokat kérek, már ha vannak itt olyan emberek.
2017. ápr. 13. 20:56
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
73%

Vajon ha a "normális" férfiak és nők lettek a családapák és családanyák, akkor miért van közöttük annyi válás?...

Hogy a kérdésre is válaszoljak, én mostanra kb. el tudom fogadni, hogy az én életem mások számára nem érdekes, és hogy nem nagyon tudok olyasmit felmutatni, ami a másik nem számára vonzó lenne. Ahhoz, hogy ezen változtassak, meg kellene hasonulnom, azzal pedig összességében nem lennék beljebb. Akkor már inkább foglalkozom az engem érdeklő dolgokkal. :)

2017. ápr. 13. 21:38
 12/32 A kérdező kommentje:
Utolso. En is igy vagyok. Nem vagyok erdekes a noknek. Atlagos munkahely, atlagos kereset, keves-2- barat. Kisse magamnak valo vagyok. Maganyos hobbikat kedvelem, vagy olyat, ami nem annyira nőparti. Pl sakk vagy horgaszat. Jobban szererek munka utan pihenni, vagy focizni egyet par ismerossel, mint bàlokba, bulikba menni. Sok 30 as no meg most is non stop bulizik. Aki pedig nem olyan, azom egy resze tul prűd, maganak valo, vagy igenytelen stb. Nagyon nehez igy. Keves a koztes no.
2017. ápr. 13. 21:56
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem zavar. És hogy miért? Jobb a magányos magány, mint a társas magány egy ebben a korban pl.: 2× elvált, 2 gyereket nevelő nővel.
2017. ápr. 13. 22:19
 14/32 anonim ***** válasza:
59%

Az, hogy öregszem optikailag nem zavar. Égészségügyileg figyelek magamra amennyire csak tudok. Gyerek szempontjából van csak jelentősége, mert szeretném megélni, hogy 20 éves lesz és rendben vannak a dolgai. 60 évet adok magamnak, onnan minden év ajándék az élettől :D. Magyarán, ha 40 éves koromig nem jön össze, akkor nem is lesz. Van tervem, így nem stresszelek.

30/f

2017. ápr. 13. 23:00
 15/32 anonim ***** válasza:

Akkor kövessünk el harakirit most?

Ráadásul írod ezt úgy, hogy a nők nem öregednének! :D

2017. ápr. 13. 23:26
 16/32 anonim ***** válasza:

Soha nem foglalkoztam párkapcsolattal tehát nem.

Ilyen alapon most akár 20 éves is lehetnék.

Keres v mi hobbit és fel se fog tűnni h nincs nőd.

Nekem minden időmet felemészti.

2017. ápr. 14. 02:36
 17/32 anonim ***** válasza:
63%

sok 30asnak van családja,és sok 30asnak nincsen párja!

Sajnos nehéz találni normális megértő,rendes férfit! :( 30N

Mindenkinek más az igénye.Hasonlót nehéz találni...

25 felett nehéz társat találni!

2017. ápr. 14. 06:39
 18/32 anonim ***** válasza:
Szerintem aki 25 évesen tud ismerkedni a másik nemmel és nyitott az emberek felé, annak lesz sikere 35 évesen is és nem az évek száma korlátozza be. Valamilyen szinten persze igen, de láthatunk példát arra is, hogy 40 éves fószer 20 évessel "jár". Na most ez úgy lehetséges, ha a 40 es valahogy elcsavarta a lány fejét. Karizma, beszédstílus és számos egyéb tulajdonság, amit az évek alatt tud az ember felvenni a nyerések, bukások, tapasztalatok útján és nem kapja meg csettintésre őket, ahogy a z generáció elvárja manapság.
2017. ápr. 14. 06:51
 19/32 anonim ***** válasza:
20 évesen sem voltam a nők látókörében, meg 23 évesen sem... Akkor nekem miért lenne az újdonság, hogy most sem vagyok a látókörükben?...
2017. ápr. 14. 10:46
 20/32 anonim ***** válasza:

Nagyon őszinte leszek, nekem sokkal könnyebb 39 évesen partnert találnom, mint 25 évesen. Mindig is az érett Nők után vonzódtam, számomra pusztán egy csinos pofi és kerek fenék nem elég, kell valami tanult dolog is.

A genetika egy adottság, harcolhatunk ellene, de van ami ellen nem sokat tehetünk. Van aki kopaszodik, van aki őszül, van aki ráncos lesz, ez egy adottság, az elhízás, a jó fizikális állapot már egészen más történet. Az idő előrehaladtával egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a tanult dolgok, amiért meg kellett küzdenie és nem ölébe pottyant. A kor előrehaladtával változik az értékrend, ez vitathatatlan, kérdés csak az, hogy elfogadjuk vagy megpróbálunk örökké tinik maradni.

2017. ápr. 14. 13:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!