Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 as szingli férfiak és nők! Titeket ne zavar, hogy öregedtek és egyre jobban kikerültök a másik nem látószögéből?
Vajon ha a "normális" férfiak és nők lettek a családapák és családanyák, akkor miért van közöttük annyi válás?...
Hogy a kérdésre is válaszoljak, én mostanra kb. el tudom fogadni, hogy az én életem mások számára nem érdekes, és hogy nem nagyon tudok olyasmit felmutatni, ami a másik nem számára vonzó lenne. Ahhoz, hogy ezen változtassak, meg kellene hasonulnom, azzal pedig összességében nem lennék beljebb. Akkor már inkább foglalkozom az engem érdeklő dolgokkal. :)
Az, hogy öregszem optikailag nem zavar. Égészségügyileg figyelek magamra amennyire csak tudok. Gyerek szempontjából van csak jelentősége, mert szeretném megélni, hogy 20 éves lesz és rendben vannak a dolgai. 60 évet adok magamnak, onnan minden év ajándék az élettől :D. Magyarán, ha 40 éves koromig nem jön össze, akkor nem is lesz. Van tervem, így nem stresszelek.
30/f
Akkor kövessünk el harakirit most?
Ráadásul írod ezt úgy, hogy a nők nem öregednének! :D
Soha nem foglalkoztam párkapcsolattal tehát nem.
Ilyen alapon most akár 20 éves is lehetnék.
Keres v mi hobbit és fel se fog tűnni h nincs nőd.
Nekem minden időmet felemészti.
sok 30asnak van családja,és sok 30asnak nincsen párja!
Sajnos nehéz találni normális megértő,rendes férfit! :( 30N
Mindenkinek más az igénye.Hasonlót nehéz találni...
25 felett nehéz társat találni!
Nagyon őszinte leszek, nekem sokkal könnyebb 39 évesen partnert találnom, mint 25 évesen. Mindig is az érett Nők után vonzódtam, számomra pusztán egy csinos pofi és kerek fenék nem elég, kell valami tanult dolog is.
A genetika egy adottság, harcolhatunk ellene, de van ami ellen nem sokat tehetünk. Van aki kopaszodik, van aki őszül, van aki ráncos lesz, ez egy adottság, az elhízás, a jó fizikális állapot már egészen más történet. Az idő előrehaladtával egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a tanult dolgok, amiért meg kellett küzdenie és nem ölébe pottyant. A kor előrehaladtával változik az értékrend, ez vitathatatlan, kérdés csak az, hogy elfogadjuk vagy megpróbálunk örökké tinik maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!