Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imádok szingli lenni? (! ) Van itt olyan aki még szereti, ha nem kell megfelelnie a másik elvárásainak, hanem nyugodtan és szabadon élhet?
Én is szeretek szingli lenni:-)
Amúgy is szabad szerettem mindig lenni, függetlenül másoktól.
én 3 éve élek kapcsolatban! persze nem ugy mint ahogy az első irtaXD nekem csak ö az egyetlen:)
de én megőrülnék ha nem lenne pasim:) nekem kell a társaság:)
Nekem először volt egy 3 éves kapcsolatom, pont nyáron lett vége...
Hát akkor nem kicsit élveztem a szingli létet:D
Azt hiszem túlságosan is...Mindenkinek csak azt mondtam minek pasi??
Hát azóta szeptember óta van barátom, akit egyszerűen imádok, a világ legaranyosabb pasija:)
Szóval nálam ez a szingliség amolyan kiélés volt, főleg, hogy az utolsó másfél év nagy sz.r volt vele.
Dehát ez a különbség pasi és pasi között:)
Most már soha nem szeretnék szingli lenni:)
20/L
Én már férjnél vagyok és imádom, hogy ő van nekem.
Viszont amíg nem lettem nagyon szerelmes, én is nagyon szerettem szingli lenni, úgyhogy meg tudlak érteni.
Gratulalok!
Majd kivancsi leszek 30+ evesen mennyire lesz vagany, hogy szingli vagy, mert az epkezlab emberek elfogytak a kinalatbol, te meg ugye nem tanultal meg alkalmazkodni, ergo sikeresen minimalisra csokkentetted a valoszinuseget a normalis kapcsolat kialakitasanak.
Amugy meg pont a szingli csoport az amit - ezekszerint - sikeresen kialakitott a fogyasztoi tarsadalom, hiszen a szinglik azok akikben az egyik legnagyobb vasarloi potencial van.
Viszont az ora csak ketyeg... ezt ne felejtsetek el...
Jobb egyedül, mint rossz kapcsolatban.Pont ezért is fontolgatom, hogy a szinglik társaságát fogom bővíteni, mert sajna a 3,5 éves kapcsolatom nem visz sehova.Ez van, de nem félek tőle, vannak előnyei és hátrányai.
22l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!