Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szerelmes vagyok egy fiúba. Hogy felejtsem el? Semmi esélyem nála mert nem felelek meg az elvárásainak. De nekem Ő kell! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 20:58
1/8 anonim válasza:
hasalj rá a témára de csak behúzott hassal:), szépen lassan de biztosan csábítgasd, hidd el könnyebb a dolgod mint ha ezt egy pasi írná egy lányról, no hajrá:)
2/8 A kérdező kommentje:
nem vok kövér..csak nincs hatalmas mellem..így nem felelek meg az ízlésének..meg csak 5 centivel vagyok kisebb nála.nem értem miért baj ez
2010. jan. 21. 21:02
3/8 anonim válasza:
Próbálkozz be nála.:P És add önmagad.Ne félj beszélni vele.Légy magabiztos.(de ne essél túlzásokba):)És mindig adj magadra.Kb ennyi:D
4/8 A kérdező kommentje:
szoktam én néha beszélni vele de nem érdeklem úgy:( atmondja aranyos vagyok meg jófej de ennyi:( am adok magamra hidd el :)
2010. jan. 21. 21:08
5/8 anonim válasza:
"hidd el könnyebb a dolgod mint ha ezt egy pasi írná egy lányról"
Hát nem. Mi férfiak első ránézésre döntjük el egy lányról, hogy kell-e, és ezen nemigen lehet változtatni. Ha egy nő azt mondja, hogy nem, azon még lehet változtatni (velem többször is előfordult), de ha egy férfi mondja azt, hogy nem, az tutira nem.
6/8 anonim válasza:
21:20-nak igaza is van, meg nem is.
Valóban leginkább első ránézésre mondjuk, h kell-e, vagy sem, de egy nő nagyon vonzó is tud ám lenni :)
Egyébként ha egyáltalán nem vevő rád, akkor hagyd inkáb a francba. Magadat járatnád le, ha nagyon nyomulsz...
És mennyit tudsz róla? Nincs véletlen barátnője? Korotok?
7/8 A kérdező kommentje:
szinte mindent tudok:) mert ha beszélünk akkor nagyon sokat és elmond szinte mindent.igazából nem nyomulok de tudom h nem kellek neki:( 18 évesek vagyunk midketten
2010. jan. 21. 22:54
8/8 anonim válasza:
Ha komolyan érdekelnéd, akkor nem osztana meg veled mindent:/ Szerintem csak barátként kezel.. Én is voltam ilyen szituban.. Sajnos nehéz volt, de sikerült túllépni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!