Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Titeket melyik zavar (na) jobban?
A lány/nő:
1. magasabb
2. kövérebb
3. erősebb/izmosabb
4. rövidebb a haja
mint te/neked.
Hááát úgy mind.
Szóval ne látszódjanak az izmai mert részemről nem nőies, a hosszabb hajat szeretem hál égnek a többségnek hosszabb van legalábbis vállig érő, magasabb vicces lenne ha magasabb lenne mert 189 cm magas vagyok, és kövér alapból ne legyen, nem is jövök össze kövérekkel alapból.
1. nem
2. nem feltétlenül (azé 120 kiló felett már igen)
3. egyáltalán nem
4. dehogy. (bár kérdés, hogy jól áll-e neki)
Te most a 4 legrosszabb külső tényezőt írtad le kérdező.
És mind a 4 zavar. Ezek ilyen tök alapok.
De majd most válogatósnak fogják e kérdés miatt mondani a férfiakat, holott ezek tök alapok.
Rövidebb a haja. Nekem olyan 15-20 centi. A hosszú haj jön be.
A kövérebb az sokmindent jelenthet, mert nálam nem nehéz annak lenni :D
Ha izmosabb, akkor azért rendesen sportol, de ez kifejezetten bejön.
Ha meg magasabb, akkor 2 méteres :D Ritka, de érdekelne.
1. nem zavar
2. nagyon is (egy nő adjon magára, figyeljen a súlyára, megjelenésére)
3. ne legyen azért budy builder, csak amennyi a nőiességhez kell
4. egyátalán nem zavar
"De majd most válogatósnak fogják e kérdés miatt mondani a férfiakat, holott ezek tök alapok."
XD XD XD
Szóval ha valamire azt mondom, alap, az nem lehet extra igény. A kövér nő, nem nő. Ha ezt beállítjuk defaultba, és őket alapból nem vesszük be a nők közé, akkor nem is vagyunk válogatósak. Bezzeg a szemét nők, akiknek nem kellenek a zsírdisznók!
Örülök ennek a kommentnek, több helyen idézni foglak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!