Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, titeket zavar, ha szinte mindig ti fizettek?
Dolgozol fősuli mellett?
Amúgy én is hasonló helyzetben voltam, én 21 vagyok, a barátom 29, egyetemre járok, és még 3,5 év van hátra a teljes képzésemből. Ösztöndíjat kapok, és elkezdtem félállásban dolgozni, hogy el is tudjak tenni, a hóbortjaimra is legyen pénz, és vele is el tudjak menni helyekre. Így is sokszor ő fizet többet, de arra is volt példa, hogy én.
Őt nem zavarja. Nem érzi, hogy kihasználnám, de én ezt még a kapcsolatunk elején megbeszéltem vele, mert nem akarok soha pénz miatt vitatkozni, az annyira értelmetlen. Te is beszéld meg inkább vele, ő mit gondol, mert az, hogy itt mit válaszolnak, egyáltalán nem mérvadó. De szerintem ne aggódj, ez egy olyan dolog, amivel a barátodnak tisztában kellett lennie, amikor randizni kezdtetek.
Ez csak attól függ. Ha nem mentek nagyon drága helyekre és megengedheti, akkor nyilván nem zavarja. HA zavarná nem hívna el téged, inkább az otthoni mozizást választaná.
A pasik sokkal nyíltabbak mint a nők. Meg fogja mondani, ha gáz van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!