Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, titeket zavar, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, titeket zavar, ha szinte mindig ti fizettek?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy még fősulira járok és nem is állunk olyan jól anyagilag. A páromnak irodai munkája van, viszonylag jól keres. Ha megyünk valahova, mindig ő fizet, mindig ő hív meg. És nekem kényes ez a téma. Jó, hogy így van, de nem tudom ő mit gondolhat ilyenkor rólam, hogy le akarom húzni vagy ilyesmi, pedig erről szó sincs. Érdekelne hogy ti mit gondolnátok ebben a helyzetben? Egyébként én 20 vagyok, ő 28.
2016. jan. 19. 16:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Fel van erre keszulve, vegulis o a felnott nalatok.
2016. jan. 19. 16:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Dolgozol fősuli mellett?

Amúgy én is hasonló helyzetben voltam, én 21 vagyok, a barátom 29, egyetemre járok, és még 3,5 év van hátra a teljes képzésemből. Ösztöndíjat kapok, és elkezdtem félállásban dolgozni, hogy el is tudjak tenni, a hóbortjaimra is legyen pénz, és vele is el tudjak menni helyekre. Így is sokszor ő fizet többet, de arra is volt példa, hogy én.

Őt nem zavarja. Nem érzi, hogy kihasználnám, de én ezt még a kapcsolatunk elején megbeszéltem vele, mert nem akarok soha pénz miatt vitatkozni, az annyira értelmetlen. Te is beszéld meg inkább vele, ő mit gondol, mert az, hogy itt mit válaszolnak, egyáltalán nem mérvadó. De szerintem ne aggódj, ez egy olyan dolog, amivel a barátodnak tisztában kellett lennie, amikor randizni kezdtetek.

2016. jan. 19. 16:47
 3/4 anonim ***** válasza:
15%
Én is 20 vagyok mégis stabil és elég jó keresetem van... Te miért nem dolgozol? Én nagyon haszontalannak érezném magam ha teljesen másoktól függenék.
2016. jan. 19. 17:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez csak attól függ. Ha nem mentek nagyon drága helyekre és megengedheti, akkor nyilván nem zavarja. HA zavarná nem hívna el téged, inkább az otthoni mozizást választaná.

A pasik sokkal nyíltabbak mint a nők. Meg fogja mondani, ha gáz van.

2016. jan. 19. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!