Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Titeket melyik zavar (na) jobban?
A lány/nő:
1. magasabb
2. kövérebb
3. erősebb/izmosabb
4. rövidebb a haja
mint te/neked.
1. ilyen még sosem fordult elő, és nem is fog a méretem miatt.
2. zavarna
3. nem zavarna. Jó érzés izmos nővel kefélni. :)
4. zavarna, legalább fül alattig érő legyen, de inkább hosszabb, a legjobb ha hátközépig ér.
1. egyáltalán nem zavarna, ez általában inkább a nőket szokta zavarni, ha férfi alacsonyabb.
2. nem feltétlenül zavarna, mert én elég sovány vagyok. Ne legyen nagyon kövér a nő, de ha nálam csak kicsit kövérebb, az nem baj.
3. Ennek nem annyira örülnék, de nem kizáró ok.
4. Ez viszont zavarna, nem jönnek be a rövid hajú nők.
Itt igazából egyik se amiatt zavarna,mert nálam jobban az,hanem mert az már sok.
Leszámítva a magasság,az nem izgat.
De 82 kiló körül vagyok,nem látszódik rajtam,de eléggé erős,az izmok taszítanak is és ha most az enyémnél rövidebb a haja,akkor alig lenne neki.
De legyen a kövérebb.
1 és 3 nem zavarna, marad a 2 és 4. Ha egy kicsit kövérebb azt még elviselem, viszont a rövid haj is állhat jól egy nőnek.
De mivel alapból elég rövid a hajam így azt mondom, a 4-es zavarna leginkább. Akkor tényleg annyira fiús kinézete lenne, hogy nem indítana be.
A 2.zavarna legjobban, a 1-3 nehezen tudom elképzelni (190cm/105kg vagyok)de talán működne, a 4. meg ami jól áll neki, tőlem akár kopasz is lehet.
38F
1. nem zavarna, de nagyon ritka (183cm)
2. ez nagyon zavarna
3. ha nálam erősebb/izmosabb akkor elég brutálul nézhet ki - ez zavaró lenne
4. ez viszont vonzó (középhosszú a hajam)
1. Zavarna
2. Egy bizonyos határig nem zavarna
3. Nagyon zavarna
4. Egyáltalán nem zavarna
26F
Ha vak randiról van szó vagy netes randiról akkor az hogy nem az akinek leírta magát!
ez független attól, hogy rosszabbúl ill. jobban néz ki élőben a lényeg; az elején már hazudik! előfordult már egy párszor legtöbbször a súly és az etnikumról hazudnak! ha már ismerem és nekem is tetszik, akkor valszeg azért tetszik mert mindenét tökéletesnek látom, tehát értelmét veszti a kérdés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!