Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, férfiak! Titeket melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Titeket melyik zavar (na) jobban?

Figyelt kérdés

A lány/nő:

1. magasabb

2. kövérebb

3. erősebb/izmosabb

4. rövidebb a haja

mint te/neked.

2016. febr. 15. 19:03
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

ha magasabb mint én az nem

ha kövérebb mint én az nem

ha erősebb mint én az igen

és mivel nagyon rövid a hajam akkor igen

2016. febr. 17. 18:41
 22/26 Titusztitusz ***** válasza:
Engem mind a 4 pont zavarna egytöl-egyig...
2016. febr. 24. 18:14
 23/26 anonim ***** válasza:

Engem ezek közül zavarna egy kicsit az 1. meg a 4. de egyik sem lenne kizáró ok.

Nem mondom, hogy jólesne, ha a barátnőm magasabb lenne nálam, de nem gondolom azt sem, hogy ezért nem kéne összejönni valakivel. Az emberek ezt a magasságkülönbséget leginkább a látvány miatt tartják fontosnak, hogy mit gondolnak róluk mások.

Mivel rövid hajam van, ezért annyira nem tetszene, a még rövidebb haj. De ez sem lenne kizáró ok. Egyébként meg volt már hosszú hajam is régen :)

2016. márc. 11. 15:32
 24/26 anonim ***** válasza:
"A kövér nő nem nő"? Te egy különleges állatfajból származol.
2016. márc. 11. 16:05
 25/26 anonim ***** válasza:

1.A magasság nem számít.

2. Elég vékony vagyok de nem baj ha van mit rajta fogni de csak egy bizonyos határon belül.

3.Nem tetszenek az olyan nők akik szó szerint szét vannak gyúrva. De azért ha viszonylag kidolgozott teste van és jól is áll neki akkor nem gond.

3. HOSSZÚ HAJ! Nem igazán tartom nőiesnek a rövid hajat .

2016. márc. 11. 19:00
 26/26 anonim ***** válasza:

1. alig, ha az max 5-10 centi

2. 65 kg vagyok és 180 centi, nem szeretem a kövér lányokat, de nálamnál kicsit több felesleg persze lehet rajta :D

3. szeretem a sportolókat (de nem a testépítőket)

4. egy lánynak/nőnek legyen hosszú haja

szóval leginkább a 2-es 4-es, ami nagyon zavar, a másik kettő csak szélsőséges esetben

2016. márc. 11. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!