Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért zavarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért zavarja egyes férfiakat, ha a nők szabadon megélik a szexualitásukat?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt azt, hogy ha egy nő kicsit szexibb képeket tesz fel magáról, vagy benne van lazább kapcsolatokban akkor ringyónak van beállítva. Itt nem arról van szó, hogy van aki nem tud párkapcsolatban lenni egy lazább erkölcsű nővel, mert az is egy preferencia, nincs vele gond. Hanem akikből indulatot vált ki, mi lehet mögötte?
2021. dec. 7. 15:14
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
10%

Milyen társadalmi nyomásról beszélsz? Ma már kitüntetés jár minden aberrációért.

Nők és a szex? Bármelyik nő 2 perc alatt juthat szexhez ha akar. Ezt most értelmezd a férfiakra. Bármelyik társkeresőn 10x annyi a férfi.

Azt is el kellene felejteni, hogy a nők mennyire oda vannak a szexért! Ja, a szuper férfival... Ha ő nincs, akár 20 évig is elvannak a kis világukban. A férfiak ezzel szemben nem így működnek. Az sem jelent semmit ha férj vagy, lehetsz rendes, gondos, romantikus, ápolt. A feleségnek bekattan h ő nem is szereti a szexet, aztán ennyi volt. Vagy rájön hogy neki egy kanos macsó emberállat kell, aztán a férj mehet a levesbe.

Miért? Mert a szex a nőkön múlik. Olyan a szex, mint amilyen a nő!

2021. dec. 7. 16:29
 42/46 anonim ***** válasza:
Nyugi, a szexi fiukás posztok is sokakat kiakasztanak.
2021. dec. 7. 16:30
 43/46 A kérdező kommentje:
Már értem miért vagy feszült:) Kérlek ezeket ne itt, én tényleg csak beszélgetni szerettem volna, nem szidni egyik nemet sem!
2021. dec. 7. 16:31
 44/46 anonim ***** válasza:
88%

Milyen szexhez juthat a nő 2 perc alatt? Ahol egy önző f.sz tárgyként kezeli? Hát nagy lehetőség...

Igen, jobb maszturbálni mint egy szar szex, ahol az önző partner csak a saját kielégülésével törődik. De a jó partnerre, jó szexre nagyon is vágynak a nem aszexuális nők. Ha az nincs sokáig, attól még ők "sincsenek el békésen a kis világukban", csak az önkielégítésnél csupa rosszabb opció marad már csak. Míg egy férfi ha szexhez jut, az valószínűleg nem lesz nagyon szar.

2021. dec. 7. 16:33
 45/46 anonim ***** válasza:
51%

Amúgy a témában alapmű az Önző gén című könyv, tudom ajánlani mindenkinek.

Sok mindent megmagyaráz a biológia, hogy miért áll másként a két nem a szexhez, társkereséshez. Érdemes megismerni, megérteni ezeket az ösztönös alapokat, mert nagyon félre tudják vezetni az embert, ha csak rájuk hallgat.

2021. dec. 7. 16:35
 46/46 A kérdező kommentje:

46

Szuper, köszönöm a könyvajánlást. Érdekel a téma, így mindenképp elolvasom.

2021. dec. 7. 16:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!