Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főként a 25-35, egészséges szexualitású férfiakhoz szól kérdés: Mennyire elitélendő számotokra, ha valakinek bevallottan vannak lightos bdsm-fantáziái?
Felejtős, aki ilyet ir magáról? Rögtön lapoztok, ha ilyet olvastok egy ismerkedős oldalon?
(Remélem, nem kerül át a kérdés szexuailtás kategóriába, szofisztikáltabb válaszokra várnék...)

Márhogy kinnt a bemutatkozónál írtad le?
Hát, ez esetben lapoznék.
Ha a személyes beszélgetésünkkor derül ki, akkor teljesen elfogadható, de ha a bemutatkozónál, az azt sejtteti, hogy mást nem kaphatok tőled, csak szexet, ha finoman megkötözlek és megduglak.
A bemutatkozóban van, sok egyéb dolog mellett. Az biztos, hogy nem az jön le belőle, hogy másra nem vagyok jó/mást nem akarok.
Éppen azért irtam le alapból, mert nagyon szégyellem, és ha nem közlöm ismeretlenül, ismerkedés közben már szégellném.
Privát üzenőnek, aki azt kérdezte, volt-e aki emiatt utasitott el.
Nem, de eddig soha nem is vallottam be senkinek. Egyszer párkapcsolatban úgy derült ki, hogy párom megtalálta, hogy korábban ilyen videót néztem. Nagyon kinos volt, főleg, hogy amúgy nincsenek titkaim, csak ez. Most van 1 olyan sárc a randioldalon, akiért élek-halok, és még ismeretlenül is rettegek a gondolattól, hogy ha elolvassa a bemutatkozómat, milyen perverznek fog gondolni emiatt. :(

Értékelem azt hogy tudja mit akar és felválalja magát. Nemfél kimondani,
Nem később kell megtudnom és még lehet hogy tetszene is. Még ha nemis próbáltam.

Hát...Kérdező, az a helyzet, hogy ez nem bemutatkozóba való téma.
Szerintem nyugodtan hagyd meg későbbre.
Miért szégyenled amúgy később kibeszélni?
Ha nem ért negatívum miatta, akkor mi az oka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!