Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért zavarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért zavarja egyes férfiakat, ha a nők szabadon megélik a szexualitásukat?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt azt, hogy ha egy nő kicsit szexibb képeket tesz fel magáról, vagy benne van lazább kapcsolatokban akkor ringyónak van beállítva. Itt nem arról van szó, hogy van aki nem tud párkapcsolatban lenni egy lazább erkölcsű nővel, mert az is egy preferencia, nincs vele gond. Hanem akikből indulatot vált ki, mi lehet mögötte?
2021. dec. 7. 15:14
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
1%
Ha valaki felvállalja hogy ribi az nem zavar.
2021. dec. 7. 15:33
 12/46 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm mindenkinek a válaszokat :)
2021. dec. 7. 15:34
 13/46 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a legfőbb probléma, hogy VELE az adott személlyel nem szexel.

Ha vele is lefeküdne akkor egy rossz szót sem szólna :)

2021. dec. 7. 15:35
 14/46 anonim ***** válasza:
10%
10 nem elítélik, csak nem jonnek vele össze.
2021. dec. 7. 15:40
 15/46 anonim ***** válasza:
86%

"Értem ezalatt azt, hogy ha egy nő kicsit szexibb képeket tesz fel magáról, vagy benne van lazább kapcsolatokban akkor ringyónak van beállítva."

azért tegyük hozzá, hogy legalább annyi NŐ ringyózza le a másik nőt, mint ahány férfi

esetükben sima irigység (az egyik legutálatosabb emberi tulajdonság)

2021. dec. 7. 15:40
 16/46 anonim ***** válasza:
0%

Kevés és egyre kevesebb férfit zavar. A legtöbb férfi most már full simpben bólogat az ilyen jellegű nőknek, hátha nekik is jut valami. Akiknek meg jut, értelemszerűen szintén nem mondanak erről semmi negatívat, hanem élvezik.

Akiket zavar, azokat jellemzően azért, mert a nők ezt nem nyíltan csinálják, hanem hazudnak.

A képekkel kapcsolatban, a legtöbb ilyen nő a hasonló nőket nagyon durván elszidja. A szexualitásukat megélő nőket szintén. Saját magukkal szemben sem vállalják ezt az egészet őszintén.

A férfiaknak pedig, a legtöbb ilyen nő előadja, hogy ők komolyat keresnek, nem felszínesek és hasonló légből kapott szövegek, majd a helyes pasik ágyába simán belebújnak, akik akár tárgyként is kezelhetik őket. Na, EZT a hazugságot nem szeretik jellemzően a férfiak.

Konkrét példa: Az egyik legjobb barátomnak volt egy több éves kapcsolata. Tök jó volt minden, de a csaj részéről elmúlt a szerelem. Elszidott minden nőt, akit a kérdésben említhetünk és a szakítás után erőltette, hogy komolyat akar. Kb. 4 hónap alatt 10 srác fordult meg az ágyában. 1-2 randin belül mindenki vihette, aztán 1-2 menetre használták csak.

Nos, ez a csaj simán előadja továbbra is, hogy komolyat akar, nem a külső alapján választ, neki mély bizalom kell, ő nem könnyen kapható. És így rabolja egy csomó valóban komolyat akaró srác idejét.

2021. dec. 7. 15:41
 17/46 anonim ***** válasza:
0%

Én akkor sem szólok egy rossz szót sem, ha velem nem fekszik le, csak mindenki mással!

Csak az zavar mikor eljátsszák, hogy erős független nők, miközben egyik hapsitól a másikig evickélnek, mert semmijük nincs a puncijukon kívül amit fel tudnának mutatni!

Meg az is zavar mikor tagadják, hogy igenis felhasználják a külsejüket arra, hogy előnyöket szerezzenek az életben.

2021. dec. 7. 15:43
 18/46 A kérdező kommentje:

16

Azért az is sokat elárul rólad, hogy ilyeneket írsz, hogy “használja a nőt” :) véletlenül sem, egymást, nem. A férfi a nőt természetesen :D Értem, hogy a hazudozás a problémád, de ez a kérdés nem erről szólt.

2021. dec. 7. 15:44
 19/46 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem ez elég kevés karaktert zavar.

Maximum az, amikor ezt keménykedve adja elő valakit, mintha ez hősies cselekedet lenne. Vagy panaszkodásnak álcázott dicsekvés formájában, de ez nemtől, életkortól és társadalmi helyzettől függetlenül egy rossz jellemvonás. Olyan ez, mint amikor az újgazdag korzózik a szegény-telepen egy olyan kocsival ami többet ér, mint az ottani házak összesen. Erre senki nem kíváncsi, helytelen viselkedés.

2021. dec. 7. 15:45
 20/46 anonim ***** válasza:
0%

#18: Miután ez a csaj minden ilyen után órákat bőgött, nem érzem úgy, hogy a férfiak voltak használva... Szerinted?

A kérdésre pedig válaszoltam. Leírtam, hogy a legtöbb férfit nem az zavarja, hogy a nők megélik a szexualitásukat, hanem az, hogy ezt mennyi hazugsággal fűszerezve teszik.

Pont ugyanez áll ám a férfiakra is... Jellemzően azért hisztiznek rájuk, ha komolyat hazudnak és csak dugnak.

2021. dec. 7. 15:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!