Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért zavarja egyes férfiakat, ha a nők szabadon megélik a szexualitásukat?

Hogy velük nem szexelnek. Hogy a nő dönt a saját testéről.
Olvastam egyszer egy nagyon jót, hogy a férfiak mennyire nyáladzva nézik, ha valakiről, celeb vagy átlagember, kikerülnek képek a netre a tudta nélkül. Viszont ha a nő maga teszi fel, riibanc lesz.
Még mindig az van bennük, hogy ők kontrollálhassák a nők szexualitását.

Irigység.
Az adott férfi nem talál partner és frusztrálja, hogy másoknak (nemtől függetlenül) könnyen jut.

4
Szerintem ehhez nagyban hozzájárul a társadalmi nyomás is. Tehát, ha szabadon megéled a szexualitásod nőként akkor tuti ringyó vagy. Ezért is káros ez a felfogás.
5
Miért is?

8
Azt is megértem ha valaki így gondolja, és ez alapján választ part, ez eddig oké. De elítélni az összes többi nőt mert nem az ő értékrendje szerint él, azt már nem tudom megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!