Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért zavarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért zavarja egyes férfiakat, ha a nők szabadon megélik a szexualitásukat?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt azt, hogy ha egy nő kicsit szexibb képeket tesz fel magáról, vagy benne van lazább kapcsolatokban akkor ringyónak van beállítva. Itt nem arról van szó, hogy van aki nem tud párkapcsolatban lenni egy lazább erkölcsű nővel, mert az is egy preferencia, nincs vele gond. Hanem akikből indulatot vált ki, mi lehet mögötte?
2021. dec. 7. 15:14
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
91%

Hogy velük nem szexelnek. Hogy a nő dönt a saját testéről.

Olvastam egyszer egy nagyon jót, hogy a férfiak mennyire nyáladzva nézik, ha valakiről, celeb vagy átlagember, kikerülnek képek a netre a tudta nélkül. Viszont ha a nő maga teszi fel, riibanc lesz.

Még mindig az van bennük, hogy ők kontrollálhassák a nők szexualitását.

2021. dec. 7. 15:16
 2/46 anonim ***** válasza:
93%

Irigység.

Az adott férfi nem talál partner és frusztrálja, hogy másoknak (nemtől függetlenül) könnyen jut.

2021. dec. 7. 15:17
 3/46 anonim ***** válasza:
88%
hogy ő maga nem kapja meg a nőt. Viszont aki tényleg ezért csinálja a fotókat óránként az mennyen hivatásosnak, mert így nincs értelme.
2021. dec. 7. 15:22
 4/46 anonim ***** válasza:
24%
Engem az zavar ha nem akarják megélni / nem szeretik a szexet.
2021. dec. 7. 15:25
 5/46 anonim ***** válasza:
2%
Engem csak az zavar, viszont nem kicsit, amikor színes pasival van fehér lány.
2021. dec. 7. 15:28
 6/46 A kérdező kommentje:

4

Szerintem ehhez nagyban hozzájárul a társadalmi nyomás is. Tehát, ha szabadon megéled a szexualitásod nőként akkor tuti ringyó vagy. Ezért is káros ez a felfogás.

2021. dec. 7. 15:29
 7/46 A kérdező kommentje:

5

Miért is?

8/46 anonim ***** válasza:
25%
Én akiket ismerek és utálják amikor egy nő magamutogató, azzal indokolják hogy erkölcstelennek inkorrektnek néz ki. Szerintük egy valodi NŐ diszkrét, és csak az ágyban r.banc a párjának. De akkor nagyon.
 9/46 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, én teljesen frigid vagyok, de nyugodtan élje meg mindenki a szexualitását. Engem pont az zavar, hogy azt hiszik, reakció vagyok valamire, de nem. Ez vagyok én.
2021. dec. 7. 15:30
 10/46 A kérdező kommentje:

8

Azt is megértem ha valaki így gondolja, és ez alapján választ part, ez eddig oké. De elítélni az összes többi nőt mert nem az ő értékrendje szerint él, azt már nem tudom megérteni.

2021. dec. 7. 15:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!