Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért zavarja egyes férfiakat, ha a nők szabadon megélik a szexualitásukat?

Az ugye megvan, hogy miközben társadalmi nyomásról beszéltek...
- Erősen legitimizálni akarjátok, hogy az ismerkedés és a kapcsolat hazugságra épüljön.
- Hogy nem társadalmi nyomás az, hogy az emberek társkeresési preferenciái eltérőek. (Van, akinek gond a sok partner, másnak nem.)
- Hogy a férfiakat is pont ugyanúgy elítéli egy csomó nő, ha sok partnerük volt. (Lásd, ez az oldal. Szétszidják, ha egy férfi csajozó.)
- Hogy még mindig a nők panaszkodnak általában, hogy csak szexre használják őket és nem a férfiak. (Ezért, értelemszerűen nem a férfiakra húzza rá senki a "használ" szöveget.)
Szóval túl kéne lépni ezen a "jajj, társadalmi nyomás" szövegen, fel kéne nőni és kezeltetni kéne a személyes frusztrációkat.
Nincs fordítva, azért írtam hogy HA, de úgy tűnik nehezen megy a szövegértés :D
Arról meg fogalmam sincs mit jelent az hogy simp.
32
Nekem úgy tűnik itt te vagy teli frusztrációkkal. Engem nem érdekel a társadalmi nyomás, nem aszerint elek, de sokakra hatással van úgy veszem észre, ezért gondoltam beszélgetünk erről a témáról.

"Nekem úgy tűnik itt te vagy teli frusztrációkkal."
Azért vagyok frusztrált, mert képes vagyok érvelni ahelyett, amit itt művelsz, hogy fel sem fogod a válaszokat, hajtod a nem létező igazad, jössz a társadalmi nyomással és erőlteted, hogy a hazudozás jogos? Nem, ezért nem én vagyok a frusztrált.
"Engem nem érdekel a társadalmi nyomás, nem aszerint elek, de sokakra hatással van úgy veszem észre, ezért gondoltam beszélgetünk erről a témáról."
Nem érdekel, de azért előrántod és erre fogsz egy csomó dolgot. Te nem beszélgetsz a dologról, te a férfiakat hibáztatod és kihúzod a nők alól a felelősséget.
Érdemes megnézni, hogy egyik állításom sem cáfoltad, csak hozzám vágtad, hogy jajj, én vagyok a frusztrált.
További jó férfiszidást!
Nem tudom mire gondolsz, mert én csak a tapasztalataimat írom le, nem az “igazamat hajtom”. Úgy figyeltem meg, hogy a társadalmi nyomás befolyással van erre igen. Ne haragudj, hogy le mertem írni :D
Nem szidom a férfiakat szerintem egyik valaszomban sem, a jelenség mögé akartam látni :) de köszi 😘

"Úgy figyeltem meg, hogy a társadalmi nyomás befolyással van erre igen. "
Oké... Ez már fáj... Szóval, leírnád, hogy pontosan milyen társadalmi nyomásról beszélsz?
"Hogy nem társadalmi nyomás az, hogy az emberek társkeresési preferenciái eltérőek. (Van, akinek gond a sok partner, másnak nem.)"
"Hogy a férfiakat is pont ugyanúgy elítéli egy csomó nő, ha sok partnerük volt. (Lásd, ez az oldal. Szétszidják, ha egy férfi csajozó.)"
EL IS OLVASTAD A NEKED ÍRT VÁLASZOKAT???
Persze hogy elolvasom. Mi a baj, miért vagy ideges?
Tudom, hogy nők is ítélkeznek, a kérdés nem róluk szólt mert azzal tisztában voltam, hogy ott irigység lehet a dolog mögött. A férfiakat szerettem volna megérteni. Nyugodj meg, nincs semmi baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!