Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért zavarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért zavarja egyes férfiakat, ha a nők szabadon megélik a szexualitásukat?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt azt, hogy ha egy nő kicsit szexibb képeket tesz fel magáról, vagy benne van lazább kapcsolatokban akkor ringyónak van beállítva. Itt nem arról van szó, hogy van aki nem tud párkapcsolatban lenni egy lazább erkölcsű nővel, mert az is egy preferencia, nincs vele gond. Hanem akikből indulatot vált ki, mi lehet mögötte?
2021. dec. 7. 15:14
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
17%

Az ugye megvan, hogy miközben társadalmi nyomásról beszéltek...

- Erősen legitimizálni akarjátok, hogy az ismerkedés és a kapcsolat hazugságra épüljön.

- Hogy nem társadalmi nyomás az, hogy az emberek társkeresési preferenciái eltérőek. (Van, akinek gond a sok partner, másnak nem.)

- Hogy a férfiakat is pont ugyanúgy elítéli egy csomó nő, ha sok partnerük volt. (Lásd, ez az oldal. Szétszidják, ha egy férfi csajozó.)

- Hogy még mindig a nők panaszkodnak általában, hogy csak szexre használják őket és nem a férfiak. (Ezért, értelemszerűen nem a férfiakra húzza rá senki a "használ" szöveget.)

Szóval túl kéne lépni ezen a "jajj, társadalmi nyomás" szövegen, fel kéne nőni és kezeltetni kéne a személyes frusztrációkat.

2021. dec. 7. 16:06
 32/46 A kérdező kommentje:

Nincs fordítva, azért írtam hogy HA, de úgy tűnik nehezen megy a szövegértés :D

Arról meg fogalmam sincs mit jelent az hogy simp.

2021. dec. 7. 16:07
 33/46 A kérdező kommentje:

32

Nekem úgy tűnik itt te vagy teli frusztrációkkal. Engem nem érdekel a társadalmi nyomás, nem aszerint elek, de sokakra hatással van úgy veszem észre, ezért gondoltam beszélgetünk erről a témáról.

2021. dec. 7. 16:09
 34/46 anonim ***** válasza:
A "ha"-nak nincs értelme a legtöbb esetben, ahogy itt sincs. Amúgy az én szememben egyáltalán nem érnek kevesebbet, akik szabadabban élik meg a szexualitásukat és ez kifejeződik a mindennapjaikban, azonosítható a személyiségükkel és nem hazudnak maguknak folyamatosan.
2021. dec. 7. 16:10
 35/46 anonim ***** válasza:
22%
Egy egész internetes műfaj épül a simpekre, az Onlyfans is ilyen, de a különböző TikTokos magamutogatós trendek is őket célozzák. Ők adják a nézettséget ehhez.
2021. dec. 7. 16:11
 36/46 anonim ***** válasza:
8%

"Nekem úgy tűnik itt te vagy teli frusztrációkkal."

Azért vagyok frusztrált, mert képes vagyok érvelni ahelyett, amit itt művelsz, hogy fel sem fogod a válaszokat, hajtod a nem létező igazad, jössz a társadalmi nyomással és erőlteted, hogy a hazudozás jogos? Nem, ezért nem én vagyok a frusztrált.

"Engem nem érdekel a társadalmi nyomás, nem aszerint elek, de sokakra hatással van úgy veszem észre, ezért gondoltam beszélgetünk erről a témáról."

Nem érdekel, de azért előrántod és erre fogsz egy csomó dolgot. Te nem beszélgetsz a dologról, te a férfiakat hibáztatod és kihúzod a nők alól a felelősséget.

Érdemes megnézni, hogy egyik állításom sem cáfoltad, csak hozzám vágtad, hogy jajj, én vagyok a frusztrált.

További jó férfiszidást!

2021. dec. 7. 16:14
 37/46 A kérdező kommentje:

Nem tudom mire gondolsz, mert én csak a tapasztalataimat írom le, nem az “igazamat hajtom”. Úgy figyeltem meg, hogy a társadalmi nyomás befolyással van erre igen. Ne haragudj, hogy le mertem írni :D

Nem szidom a férfiakat szerintem egyik valaszomban sem, a jelenség mögé akartam látni :) de köszi 😘

2021. dec. 7. 16:17
 38/46 anonim ***** válasza:
0%
Na, de azért az egyik állítását megpróbálhatjuk cáfolni. Hány férfi panaszkodott eddig neked, hogy egy nő kihasználja?
2021. dec. 7. 16:20
 39/46 anonim ***** válasza:
0%

"Úgy figyeltem meg, hogy a társadalmi nyomás befolyással van erre igen. "

Oké... Ez már fáj... Szóval, leírnád, hogy pontosan milyen társadalmi nyomásról beszélsz?

"Hogy nem társadalmi nyomás az, hogy az emberek társkeresési preferenciái eltérőek. (Van, akinek gond a sok partner, másnak nem.)"

"Hogy a férfiakat is pont ugyanúgy elítéli egy csomó nő, ha sok partnerük volt. (Lásd, ez az oldal. Szétszidják, ha egy férfi csajozó.)"

EL IS OLVASTAD A NEKED ÍRT VÁLASZOKAT???

2021. dec. 7. 16:23
 40/46 A kérdező kommentje:

Persze hogy elolvasom. Mi a baj, miért vagy ideges?

Tudom, hogy nők is ítélkeznek, a kérdés nem róluk szólt mert azzal tisztában voltam, hogy ott irigység lehet a dolog mögött. A férfiakat szerettem volna megérteni. Nyugodj meg, nincs semmi baj!

2021. dec. 7. 16:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!