Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért zavarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért zavarja egyes férfiakat, ha a nők szabadon megélik a szexualitásukat?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt azt, hogy ha egy nő kicsit szexibb képeket tesz fel magáról, vagy benne van lazább kapcsolatokban akkor ringyónak van beállítva. Itt nem arról van szó, hogy van aki nem tud párkapcsolatban lenni egy lazább erkölcsű nővel, mert az is egy preferencia, nincs vele gond. Hanem akikből indulatot vált ki, mi lehet mögötte?
2021. dec. 7. 15:14
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
A hazugságok szerintem még mindig amiatt alakulnak ki ezzel kapcsolatban, hogy ne legyenek elítélve. Tehát lesz olyan nő aki inkább letagad pár partnert, csak hogy ne legyen ringyónak nézve. Egyébként szerintem nem olyan ritka ez a jelenség, vagy legalábbis az én környezetemben nem az, de lehet én vagyok rossz emberekkel körülvéve.
2021. dec. 7. 15:51
 22/46 anonim ***** válasza:
9%

Mekkorát fordult a világ. Amelyik oasi rommá dugha a világot, az egy szemét. Amelyik nő rongyosra dugatja magát, az a tiszteletre méltó, szabad nő.

Már csak az időt várom, mikor először csak kasztrálják a férfiakat, majd deportálják. Mert eljön ez az idő is, lassan már minden bajnak az oka a férfi.

2021. dec. 7. 15:56
 23/46 anonim ***** válasza:
97%

Igen, egyetértek azzal, hogy a hazugságok azért vannak, mert nagy a társadalmi nyomás, elvárás, hogy ne éljék meg szabadon.

Amúgy engem még az idegesít, ahogy a női szexualitás kezelve van a köznyelvben. Pl a káromkodások is azt sugallják, hogy a nőknek megalázó a szex, és ez összhangban van az emberek gondolkodásával, hogy a nőket "használják".

2021. dec. 7. 15:56
 24/46 anonim ***** válasza:
8%

"A hazugságok szerintem még mindig amiatt alakulnak ki ezzel kapcsolatban, hogy ne legyenek elítélve. "

Igazából ez az a pont, hogy felesleges bármit is írnunk. Te láthatóan a fejedbe vetted, hogy gonosz és csúnya előítéletek vannak a férfiakkal szemben, oszt' ennyi az ok. Te nem akarsz választ, te már eldöntötted a fejedben.

Azt mondjuk elfelejtetted, hogy most NEM a kapcsolatokban lévő hazugságokról beszéltünk ám...

"Tehát lesz olyan nő aki inkább letagad pár partnert, csak hogy ne legyen rinyónak nézve."

Tehát, egy nő még saját maga előtt sem fogja felvállalni a szexualitása megélését. Mármint, egy kapcsolatban társat keres az ember, nem? Akivel őszinte lehet...

"Egyébként szerintem nem olyan ritka ez a jelenség, vagy legalábbis az én környezetemben nem az, de lehet én vagyok rossz emberekkel körülvéve."

Hogy a nők hazudnak? Valóban nem ritka jelenség, sőt. Az elmúlt pár évben mérföldekkel lekörözték a férfiakat.

2021. dec. 7. 15:58
 25/46 A kérdező kommentje:

22

Nem tudom hol láttál ilyen kijelentést. Ugyanúgy a férfi is megélheti a szexualitását csak az kevésbé elítélendő a társadalom számára, ezért szólt a kérdés a nőkről.

2021. dec. 7. 15:59
 26/46 anonim ***** válasza:
28%
Ezt csak 37/F incel tudná eldönteni.
2021. dec. 7. 16:00
 27/46 A kérdező kommentje:

24

Nem tudom miről beszélsz, semmit nem vettem a fejembe, csak ok okozatot írtam :D nem gyűlölöm a férfiakat és azt is tudom, hogy nem mindenki gondolkozik így…

2021. dec. 7. 16:00
 28/46 anonim ***** válasza:
14%
Mert a nőknek könnyebb szexelni! Ez olyan nehezen érthető magyarázat?
2021. dec. 7. 16:01
 29/46 A kérdező kommentje:

29

Igen, mert nem értem mi ezzel a probléma? Ha fordítva lenne, mennyire érdekelne a férfiakat ez a dolog?

2021. dec. 7. 16:02
 30/46 anonim ***** válasza:
9%
Nincs fordítva. Amúgy is volt korábban itt szó a simpekről, ma már pont, hogy egyre inkább elnézőbbek a férfiak és szolgai módon állnak a ribikhez.
2021. dec. 7. 16:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!