Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért zavarja egyes férfiakat, ha a nők szabadon megélik a szexualitásukat?

Mekkorát fordult a világ. Amelyik oasi rommá dugha a világot, az egy szemét. Amelyik nő rongyosra dugatja magát, az a tiszteletre méltó, szabad nő.
Már csak az időt várom, mikor először csak kasztrálják a férfiakat, majd deportálják. Mert eljön ez az idő is, lassan már minden bajnak az oka a férfi.

Igen, egyetértek azzal, hogy a hazugságok azért vannak, mert nagy a társadalmi nyomás, elvárás, hogy ne éljék meg szabadon.
Amúgy engem még az idegesít, ahogy a női szexualitás kezelve van a köznyelvben. Pl a káromkodások is azt sugallják, hogy a nőknek megalázó a szex, és ez összhangban van az emberek gondolkodásával, hogy a nőket "használják".

"A hazugságok szerintem még mindig amiatt alakulnak ki ezzel kapcsolatban, hogy ne legyenek elítélve. "
Igazából ez az a pont, hogy felesleges bármit is írnunk. Te láthatóan a fejedbe vetted, hogy gonosz és csúnya előítéletek vannak a férfiakkal szemben, oszt' ennyi az ok. Te nem akarsz választ, te már eldöntötted a fejedben.
Azt mondjuk elfelejtetted, hogy most NEM a kapcsolatokban lévő hazugságokról beszéltünk ám...
"Tehát lesz olyan nő aki inkább letagad pár partnert, csak hogy ne legyen rinyónak nézve."
Tehát, egy nő még saját maga előtt sem fogja felvállalni a szexualitása megélését. Mármint, egy kapcsolatban társat keres az ember, nem? Akivel őszinte lehet...
"Egyébként szerintem nem olyan ritka ez a jelenség, vagy legalábbis az én környezetemben nem az, de lehet én vagyok rossz emberekkel körülvéve."
Hogy a nők hazudnak? Valóban nem ritka jelenség, sőt. Az elmúlt pár évben mérföldekkel lekörözték a férfiakat.
22
Nem tudom hol láttál ilyen kijelentést. Ugyanúgy a férfi is megélheti a szexualitását csak az kevésbé elítélendő a társadalom számára, ezért szólt a kérdés a nőkről.

24
Nem tudom miről beszélsz, semmit nem vettem a fejembe, csak ok okozatot írtam :D nem gyűlölöm a férfiakat és azt is tudom, hogy nem mindenki gondolkozik így…

29
Igen, mert nem értem mi ezzel a probléma? Ha fordítva lenne, mennyire érdekelne a férfiakat ez a dolog?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!