Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kérhetek a szeretőmtől anyagi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérhetek a szeretőmtől anyagi támogatást?

Figyelt kérdés

Mar pár kérdést feltettem a kapcsolatunkal kapcsolatban mert érdekelt hogy mások hogy látják .

Röviden : 8 hónapja van viszonyom egy nálam 20 évvel idősebb férfival . Neki 3 lánya van , a legkisebb is 16 éves. A válása után megismerkedett a jelenlegi párjával . 3 eve vannak együtt ,közös ház stb . Mindketten nagyon jól keresnek.

Én szerelmes lettem bele , tiszta szívből szeretem. Nem a pénze érdekel viszont úgy érzem hogy ő engem csak kihasznál. Mások is így látják. Legalábbis a gyakori közönsége. 😅 Édesanyám szerint is egyoldalú ez az egész , soha nem fogja elhagyni a biztos párját , aki mellesleg milliomos ( o is az )

Lényeg a lényeg hogy soha nem segített semmiben , akkor sem ha látta hogy szükségem lenne rá .

Nemrég jött egy nagyon csúnya szamlam . 150 ezer forint, azt o kifizette. Most 1.5 hónappal később ismét jött egy ráfizetés. Kb 100 ezer forint. Mar említettem neki hogy nekem ez így karácsony előtt nagyon nagy problémát jelent , de nem reagált rá . Arra gondoltam hogy jövő héten megkérem hogy segítsen .

Hozza teszem , külföldön élünk és neki kb 2 milliós fizetése van ami itt is jóval az átlag feletti. Tehát neki a 300 euró semmiség.

Ti hogy reagalnatok ?

Számoljak azzal hogy azt mondja hogy bocs de nem és 8 hónap után keres másik szeretőt vsgy valószínűleg kifizeti ? Mert ha őszinték vagyunk a ez még így is sokkal de sokkal olcsóbb mintha hivatasoshoz jarna . Én szeretem, csak vele foglalkozok, mindig főzök ha hozzám jön , bort veszek neki stb ...

Szerintem a hozzám fűző kaocsolatatol függetlenül is segítenie kellene ha nem más , barátilag mivel már hónapok óta kedveskedek neki es ismerjük egymást . Anyám szerint egy igazi férfinak ciki lenne azt mondani erre hogy nem . Nem is tudom mit gondoljak. Szeretném ha segítene és ha már nem lehet több köztünk, nem szeret, nem igazán foglalkozik velem akkor azért ez lenne a legkevesebb.

2021. nov. 27. 22:29
 71/102 anonim ***** válasza:
84%
Te prostituált vagy?
2021. nov. 29. 06:01
 72/102 anonim ***** válasza:
100%
Na mi lett?
2021. nov. 29. 10:47
 73/102 anonim ***** válasza:
Mit mondott? Mire jutottál?
2021. nov. 29. 11:07
 74/102 A kérdező kommentje:

Tegnap este az egyik ismerősöm küldött egy képet hogy az exem megnősült. Mármint a kisfiam apja. Tulajdonképpen már lezártam a dolgot , kb 1 éve nincs velünk . És mégis annyira szívén ütött , sírtam , zokogtam hogy ahelyett hogy pénzt kértem volna , írtam a szeretomnek egy hosszú üzenetet. Kb az állt benne hogy elegem van abból hogy több mint 9 hónapja kihasznál. Soha semmiben nem segít , nem szeret es tudom hogy neki ez így jó és kényelmes. Elmondtam neki hogy a ZH exem megnősült és hihetetlenül fáj hogy én egy helyben állok hónapok óta , nem ismerkedtek senkivel rajta kívül , szeretem és cserébe így viselkedik velem .elegem van abból hogy hiteget , mással van , nem úgy törődik velem mint ahogy megérdemelnem. .a válasza az volt ,hogy igazam van , nagyon sajnálja , nem akart tudatosan ártani nekem , és hogy higyjem el hogy igen is szeret engem és velem szeretne lenni csak nem tud ebből az ördögi körből kikeveredni. Azt írta hogy megérti ha így érzek , és ha ennyire fáj akkor jobb lesz ha többé nem ír , nem keres . ( Tehát még ő a mártír )

Megkértem hogy törölje a számomat , es ezúttal tényleg , ne úgy mint eddig 150x. Minden jót kívántunk egymásnak és kb ennyi volt.

A pénz nem érdekel , ki fogom fizetni saját magam is a számlát . Legalább most láttam hogy ha sokat dumálok es elegedetlenkedek, bizony o nem engem választ , nem változtat a dolgokon , inkább megszakítja velem a kapcsolatot. Ezt már legalább 30x eljatszottuk. Remélem hogy ezúttal erős maradok és nem keresem meg 3 nap múlva. Elég furcsa érzés hogy nem ír , de ez is el fog múlni.

2021. nov. 29. 11:55
 75/102 anonim ***** válasza:
87%
SZóval nem nős, két év téged (is) dug, és ezek után nem esik le neked, hogy semmi komolyat nem akar és soha nem is akart tőled?
2021. nov. 29. 12:05
 76/102 anonim ***** válasza:
100%
#74: Az s szomorú, hogy sok dolgot viszont egész tisztán látsz, mégse tudsz lelépni. Remélem most sikerül. Gondolj bele hol lehetnél most, ha bele se kezdtél volna ebbe a viszonyba. Az exed ennyi idő alatt nem hogy talált valakit, de olyat, akit el is vett feleségül. Kicsit gondolj bele mennyi időt elcsesztél az életedből. Azért a gyerekedre is gondolhatnák, hogy neki se tesz jót hogy ilyen vagy. Lehet már te is megtaláltad volna azóta azt, akivel boldog lehetnél, de pont amiatt, hogy egy ilyen kizsigerelő kapcsolatban maradtál, nem ismerkedték senkivel, egyedül maradtál... és nyakamat rá, hogy meggyötört vagy, elvesztetted a fényed. Így nem is lehet ismerkedni. Először magadat kéne rendbetenni, visszanyerni a régi éned vagy inkább egy új, magabiztos, sugárzó éned és utána meglásd, kinyílik a világ:) N
2021. nov. 29. 12:29
 77/102 anonim ***** válasza:
100%
De mostmár leesett neki, hát sajnálom kérdező, de te ettől sokkal jobbat érdemelsz. És fogsz is találni, csak ne kapaszkodj többet görcsösen ilyen sz*rháziakhoz.. kösd le magad addig.. pl:. kezdj el tornázni* programokat szervezni a kicsivel.. tanulj ki egy új dolgot..
2021. nov. 29. 12:33
 78/102 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek az építő jellegű választ.
2021. nov. 29. 12:47
 79/102 anonim ***** válasza:
100%
Van még remény a boldogságra. Ne add fel. :) Remélem ezek után neked is jobb lesz. :)
2021. nov. 29. 13:05
 80/102 A kérdező kommentje:
En is remélem ,csak annyira félek hogy ismét elgyengülök . Ki kellene torolnom a számát ,de valahogy nem vagyok képes rá .
2021. nov. 29. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!