Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérhetek a szeretőmtől anyagi támogatást?
Mar pár kérdést feltettem a kapcsolatunkal kapcsolatban mert érdekelt hogy mások hogy látják .
Röviden : 8 hónapja van viszonyom egy nálam 20 évvel idősebb férfival . Neki 3 lánya van , a legkisebb is 16 éves. A válása után megismerkedett a jelenlegi párjával . 3 eve vannak együtt ,közös ház stb . Mindketten nagyon jól keresnek.
Én szerelmes lettem bele , tiszta szívből szeretem. Nem a pénze érdekel viszont úgy érzem hogy ő engem csak kihasznál. Mások is így látják. Legalábbis a gyakori közönsége. 😅 Édesanyám szerint is egyoldalú ez az egész , soha nem fogja elhagyni a biztos párját , aki mellesleg milliomos ( o is az )
Lényeg a lényeg hogy soha nem segített semmiben , akkor sem ha látta hogy szükségem lenne rá .
Nemrég jött egy nagyon csúnya szamlam . 150 ezer forint, azt o kifizette. Most 1.5 hónappal később ismét jött egy ráfizetés. Kb 100 ezer forint. Mar említettem neki hogy nekem ez így karácsony előtt nagyon nagy problémát jelent , de nem reagált rá . Arra gondoltam hogy jövő héten megkérem hogy segítsen .
Hozza teszem , külföldön élünk és neki kb 2 milliós fizetése van ami itt is jóval az átlag feletti. Tehát neki a 300 euró semmiség.
Ti hogy reagalnatok ?
Számoljak azzal hogy azt mondja hogy bocs de nem és 8 hónap után keres másik szeretőt vsgy valószínűleg kifizeti ? Mert ha őszinték vagyunk a ez még így is sokkal de sokkal olcsóbb mintha hivatasoshoz jarna . Én szeretem, csak vele foglalkozok, mindig főzök ha hozzám jön , bort veszek neki stb ...
Szerintem a hozzám fűző kaocsolatatol függetlenül is segítenie kellene ha nem más , barátilag mivel már hónapok óta kedveskedek neki es ismerjük egymást . Anyám szerint egy igazi férfinak ciki lenne azt mondani erre hogy nem . Nem is tudom mit gondoljak. Szeretném ha segítene és ha már nem lehet több köztünk, nem szeret, nem igazán foglalkozik velem akkor azért ez lenne a legkevesebb.
Legyen benned tartás.Ha nem ajánlja fel akkor ne kuncsorogj.
Lásd be hogy csak üríteni használ.
Egyszer dobott egy kis morzsát hogy ne nyikorogj ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!