Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kérhetek a szeretőmtől anyagi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérhetek a szeretőmtől anyagi támogatást?

Figyelt kérdés

Mar pár kérdést feltettem a kapcsolatunkal kapcsolatban mert érdekelt hogy mások hogy látják .

Röviden : 8 hónapja van viszonyom egy nálam 20 évvel idősebb férfival . Neki 3 lánya van , a legkisebb is 16 éves. A válása után megismerkedett a jelenlegi párjával . 3 eve vannak együtt ,közös ház stb . Mindketten nagyon jól keresnek.

Én szerelmes lettem bele , tiszta szívből szeretem. Nem a pénze érdekel viszont úgy érzem hogy ő engem csak kihasznál. Mások is így látják. Legalábbis a gyakori közönsége. 😅 Édesanyám szerint is egyoldalú ez az egész , soha nem fogja elhagyni a biztos párját , aki mellesleg milliomos ( o is az )

Lényeg a lényeg hogy soha nem segített semmiben , akkor sem ha látta hogy szükségem lenne rá .

Nemrég jött egy nagyon csúnya szamlam . 150 ezer forint, azt o kifizette. Most 1.5 hónappal később ismét jött egy ráfizetés. Kb 100 ezer forint. Mar említettem neki hogy nekem ez így karácsony előtt nagyon nagy problémát jelent , de nem reagált rá . Arra gondoltam hogy jövő héten megkérem hogy segítsen .

Hozza teszem , külföldön élünk és neki kb 2 milliós fizetése van ami itt is jóval az átlag feletti. Tehát neki a 300 euró semmiség.

Ti hogy reagalnatok ?

Számoljak azzal hogy azt mondja hogy bocs de nem és 8 hónap után keres másik szeretőt vsgy valószínűleg kifizeti ? Mert ha őszinték vagyunk a ez még így is sokkal de sokkal olcsóbb mintha hivatasoshoz jarna . Én szeretem, csak vele foglalkozok, mindig főzök ha hozzám jön , bort veszek neki stb ...

Szerintem a hozzám fűző kaocsolatatol függetlenül is segítenie kellene ha nem más , barátilag mivel már hónapok óta kedveskedek neki es ismerjük egymást . Anyám szerint egy igazi férfinak ciki lenne azt mondani erre hogy nem . Nem is tudom mit gondoljak. Szeretném ha segítene és ha már nem lehet több köztünk, nem szeret, nem igazán foglalkozik velem akkor azért ez lenne a legkevesebb.

2021. nov. 27. 22:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/102 anonim ***** válasza:
94%
Ha a kapcsolatotok nem így kezdődött, nem is így fog folytatódni. Lépj ki ebből, és ha kitartóra vágysz, keress egy új férfit, aki eleve elfogadja, hogy fizet neked. Amúgy igaza van, hogy nem ad pénzt, kezdesz kicsit elszemtelenedni ezekkel a tartozásokkal.
2021. nov. 27. 22:31
 2/102 anonim ***** válasza:
71%
jezus, remelem egy forintot se fizet.. tudd mar hogy hol a helyed..
2021. nov. 27. 22:33
 3/102 anonim ***** válasza:
82%
Nem a pénze érdekel, hát persze. 😅
2021. nov. 27. 22:33
 4/102 A kérdező kommentje:
Miért van igaza ? Az normális szeretői viszonyban hogy soha sehova nem visz el , nem járunk sehova , eljön éjjel , vagy rögtön az aktus után lelép vagy legkésőbb másnap reggel. Szó szerint, eljön , eszik , iszik , belém ürít - elnézést a kifejezésért - utána fogja magát és elmegy. Ezt még valahol megértem ,mert aki ezt hagyja annak úgy kell , de azért havi 2 milla mellett nem halna bele 100.000 ftba. Szerintem ez lenne a minimum .
2021. nov. 27. 22:34
 5/102 anonim ***** válasza:
87%
tudok jobbat: húzz el dolgozni...
2021. nov. 27. 22:35
 6/102 anonim ***** válasza:
94%

Legyen benned tartás.Ha nem ajánlja fel akkor ne kuncsorogj.

Lásd be hogy csak üríteni használ.

Egyszer dobott egy kis morzsát hogy ne nyikorogj ennyi.

2021. nov. 27. 22:35
 7/102 anonim ***** válasza:
91%
Rajta kívül másnak nem kellesz? Hogy így kapaszkodol a nem fizetős kuncsaftodba.
2021. nov. 27. 22:36
 8/102 A kérdező kommentje:
Nem , nem a pénze !! Csak most tényleg hogy szükségem lenne a segítségre . Miért hazudnék egy anonim oldalon ? Ha semmije nem lenne már és az erdő közepén élnénk együtt,akkor is szeretném.
 9/102 anonim ***** válasza:
84%
Mára is bezárom sz internetet. Elegem is lett egyes emberekből...
 10/102 anonim ***** válasza:
81%
Egy szinttel közelebb lépsz a prostik világához. Amúgy...mik lennének a tarifáid?
2021. nov. 27. 22:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!