Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérhetek a szeretőmtől anyagi támogatást?
Mar pár kérdést feltettem a kapcsolatunkal kapcsolatban mert érdekelt hogy mások hogy látják .
Röviden : 8 hónapja van viszonyom egy nálam 20 évvel idősebb férfival . Neki 3 lánya van , a legkisebb is 16 éves. A válása után megismerkedett a jelenlegi párjával . 3 eve vannak együtt ,közös ház stb . Mindketten nagyon jól keresnek.
Én szerelmes lettem bele , tiszta szívből szeretem. Nem a pénze érdekel viszont úgy érzem hogy ő engem csak kihasznál. Mások is így látják. Legalábbis a gyakori közönsége. 😅 Édesanyám szerint is egyoldalú ez az egész , soha nem fogja elhagyni a biztos párját , aki mellesleg milliomos ( o is az )
Lényeg a lényeg hogy soha nem segített semmiben , akkor sem ha látta hogy szükségem lenne rá .
Nemrég jött egy nagyon csúnya szamlam . 150 ezer forint, azt o kifizette. Most 1.5 hónappal később ismét jött egy ráfizetés. Kb 100 ezer forint. Mar említettem neki hogy nekem ez így karácsony előtt nagyon nagy problémát jelent , de nem reagált rá . Arra gondoltam hogy jövő héten megkérem hogy segítsen .
Hozza teszem , külföldön élünk és neki kb 2 milliós fizetése van ami itt is jóval az átlag feletti. Tehát neki a 300 euró semmiség.
Ti hogy reagalnatok ?
Számoljak azzal hogy azt mondja hogy bocs de nem és 8 hónap után keres másik szeretőt vsgy valószínűleg kifizeti ? Mert ha őszinték vagyunk a ez még így is sokkal de sokkal olcsóbb mintha hivatasoshoz jarna . Én szeretem, csak vele foglalkozok, mindig főzök ha hozzám jön , bort veszek neki stb ...
Szerintem a hozzám fűző kaocsolatatol függetlenül is segítenie kellene ha nem más , barátilag mivel már hónapok óta kedveskedek neki es ismerjük egymást . Anyám szerint egy igazi férfinak ciki lenne azt mondani erre hogy nem . Nem is tudom mit gondoljak. Szeretném ha segítene és ha már nem lehet több köztünk, nem szeret, nem igazán foglalkozik velem akkor azért ez lenne a legkevesebb.
Én nem keresek hibásokat, felelősöket. A történteket is el tudom fogadni, a szereplőket is meg tudom érteni. Mindkét fél párján állok. Talán még valamilyen szintem támogatom is, de valamilyen szintek meg ellenzem.
Ebben is van jó, ugyan úgy mint rossz.
Hát ember legyél a talpadon, hogy ilyen szituba keveredtél...
Amúgy még valami... Egy rossz ember, egy rosszá vált ember is gondolhatja magáról, hogy jó. És van olyan, hogy már pedig nem az. Vagy hogy még mégis. A jóknál meg renkívül gyakran előfirdul, hogy rossznak fondolják magukat, pedig nagyon nem azok...
Hát nem tudom a te esetedben mi áll fenn, nem is érdekel annyira hogy meghatározzam, egy gyakoris kérdésben nem akarok elmélyülni a végtelenségig... Számomra nem éri meg...
Mondjuk azért az pl eléggé intő jel, ha pl a férfi és a nő házasságban élnek, gyűrűt húztak egymás ujjára... Talán már ennek is elégnek kellene lennie, hogy nem szabad, foglalt, ne bonyolódj ilyen ügyekbe... Persze ilyenkor a másik oldalnak is van sara... Bőven van sara... De az árnyalatok... Az árnyalatok mindent is megváltoztathatnak... Csak egy hajszál választja el a mérleg nyelvét a jobb és bal oldaltól... Lehet már az a házasság is rossz, mérgező, lehet újat keres, bármi is lehet, mindenesetre az is érdekes, hogy miért kell kikacsingatnia belőle... Az asszony nem tudja csillapítani a férfi étvágyát? Vagy a férfi olyan “nagy vadász”, hogy nem bír kielégülni, megállni? ... És még megannyi kérdés... Annyi minden lehet... Egy egész kórtörténetet fel lehetne tárni mögöttetek... Mondjuk talán jobb megközelítés lenne a megoldás oldaláról közelíteni...
#60: Szóval ha két ember nem basz össze egy gyereket, akkor szerinted teljesen normális más férjével kefélni. Logikus..:)) Kicsit olyan vagy, mit a kormány: ha nincs gyereked, kevesebbet érsz. Szülj gyereket. Az a minden. Lol
Téged se az eszedért szoktak szeretni az már egyértelmű ebből a katyvaszból amiket itt összehordtál.
Én azért szurkolok, hogy megoldódjon, és valami jó süljön ki belőle, már ha ez lehetséges, de legalább a legkisebb rossz, a legkevesebb sérülés, vagy ki ki amennyit megérdemel...
28/F
"legalább 70% ban a férfi hibája . Ő keresett mást , ő megcsal valakit , én szingli vagyok"
Ekkora hülyeséget írni Úristen 😃
Mondhattal volna nemet ugyanúgy az nem mentség, hogy te szingli vagy téged se az eszedert szeretnek
69: adom
Levezethetjük, kiszámolhatjuk, majd az eredményt összegyűrve tarthatjuk a gyertyát a kérdetőnek.
A legdühítőbb az egészben, hogy még mindig a pasira hagyatkozik, előbb megkérdezi, hogy esetleg lezárhatja e vele... Jó, persze megértem, reménykedik, meg tartozása is van... Mi sem csinálnánk másképp... Vagy mégis! ... De nem is érdekes... Picit butácska, de van hogy az is előny. Attól még lehetsz cuki, kedves kérdető, ne szívd mellre... Bár azért kár, hogy tényleg nem jó neked...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!