Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kérhetek a szeretőmtől anyagi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérhetek a szeretőmtől anyagi támogatást?

Figyelt kérdés

Mar pár kérdést feltettem a kapcsolatunkal kapcsolatban mert érdekelt hogy mások hogy látják .

Röviden : 8 hónapja van viszonyom egy nálam 20 évvel idősebb férfival . Neki 3 lánya van , a legkisebb is 16 éves. A válása után megismerkedett a jelenlegi párjával . 3 eve vannak együtt ,közös ház stb . Mindketten nagyon jól keresnek.

Én szerelmes lettem bele , tiszta szívből szeretem. Nem a pénze érdekel viszont úgy érzem hogy ő engem csak kihasznál. Mások is így látják. Legalábbis a gyakori közönsége. 😅 Édesanyám szerint is egyoldalú ez az egész , soha nem fogja elhagyni a biztos párját , aki mellesleg milliomos ( o is az )

Lényeg a lényeg hogy soha nem segített semmiben , akkor sem ha látta hogy szükségem lenne rá .

Nemrég jött egy nagyon csúnya szamlam . 150 ezer forint, azt o kifizette. Most 1.5 hónappal később ismét jött egy ráfizetés. Kb 100 ezer forint. Mar említettem neki hogy nekem ez így karácsony előtt nagyon nagy problémát jelent , de nem reagált rá . Arra gondoltam hogy jövő héten megkérem hogy segítsen .

Hozza teszem , külföldön élünk és neki kb 2 milliós fizetése van ami itt is jóval az átlag feletti. Tehát neki a 300 euró semmiség.

Ti hogy reagalnatok ?

Számoljak azzal hogy azt mondja hogy bocs de nem és 8 hónap után keres másik szeretőt vsgy valószínűleg kifizeti ? Mert ha őszinték vagyunk a ez még így is sokkal de sokkal olcsóbb mintha hivatasoshoz jarna . Én szeretem, csak vele foglalkozok, mindig főzök ha hozzám jön , bort veszek neki stb ...

Szerintem a hozzám fűző kaocsolatatol függetlenül is segítenie kellene ha nem más , barátilag mivel már hónapok óta kedveskedek neki es ismerjük egymást . Anyám szerint egy igazi férfinak ciki lenne azt mondani erre hogy nem . Nem is tudom mit gondoljak. Szeretném ha segítene és ha már nem lehet több köztünk, nem szeret, nem igazán foglalkozik velem akkor azért ez lenne a legkevesebb.

2021. nov. 27. 22:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/102 A kérdező kommentje:
Szerintem ha még szexelni akar velem - és ebben elég biztos vagyok - szaros 300 Euro miatt nem kockáztatja meg hogy nemet mond . Nem 3 milliót kérek.
2021. nov. 27. 22:39
 12/102 anonim ***** válasza:
94%

Hát mondd meg neki, hogy kérsz havi x ezer összeget ettől fogva.

Úgy fog kidobni, hogy lábad sem éri a földet, meglátod.

2021. nov. 27. 22:41
 13/102 anonim ***** válasza:
88%

Fuh, figyelj mi nem ismerjük ezt a pasit és konkrétan nem is látjuk hogy milyen is a ti kapcsolatotok, milyen veled mikor együtt vagytok stb.

Én megmondom őszintén, hogy nagyon undorító gerinctelen dolognak tartom azt, ha valaki házas emberrel kefél. De most megpróbálom ezt félretenni, hogy mit is gondolok rólad..

Minden szexpartneri kapcsolat más, vannak akik tényleg kedvelik egymást és figyelnek egymásra, sokat beszélgetnek stb, vannak akik csak átmennek dugni majd pacsi sziával le is zárják a dolgot. Nekem mindig az első típusú kapcsolataim voltak, szerintem egy ilyen viszony esetén teljesen normális lenne az, hogy segítesz a másiknak, ha amúgy neked az tényleg aprópénz és látod, hogy nem arra megy ki a játék, hogy le akarja húzni a partnere vagy rendszeresíteni akarja a dolgot. Legalábbis én azt gondolom, hogy egy normális figyelmes férfi, aki megteheti, igenis segít. Ha nmáshogy nem, legalább ad kölcsön és azt mondja visszafizetheted később is vagy kis részletenként.

Ez a pasi viszont nekem ritka féregnek tűnik, mert eleve hogy lehetne már valaki normális, ha van felesége és félredug. Tud arról, hogy szerelmes vagy belé? Mert ha igen, még nagyobb féreg, hogy nem szakította meg veled a kapcsolatot ezután. Igaz egyszer már segített, az kedves volt tőle. Ha gondolod, legyél egyenes és kérdezd meg, nem e tudna kisegíteni. Ajánld fel, hogy visszafizeted lassan neki. Legalább lássa a szándékot, aztán lehet azt mondja hogy nem kell hagyd csak, de ne az legyen, hogy te vele akarsz fizettetni valamit és ezt természetesnek veszed. Szerintem értékeli ha felajánlod. Plusz neked ha jól értem az is segítség lenne, ha részletekben visszafizetnéd. Tehát rosszul semmiképp se fogsz járni, ha ennyire megterhelő egy összegben kifizetni ezt.

Az utolsó mondatodra reagálnék: a férfiak nem így gondolkodnak, hogy 'na ez a legkevesebb, ha már nem szeretem'. Az ő szemében kicsit nyűg vagy, mivel beleszerettél. Erről ő nem tehet. Feltételezem sosem hitegetett semmivel. Tudtad hogy van valakije, elmondta hogy csak szexet akarna. Innentől kezdve nem tartozik neked szeretettel se mással. Tehát nem az lesz benne, hogy ennyivel tartozik neked. Mert nem. Csak a te oldaladról érzed így, mivel igazságtalannak érzed, hogy nem lehettek együtt, bánt téged. Ezt csak úgy mondom így zárójelben.

Az meg hogy egyoldalú, kihasznál stb, szerintem te is tudod, hogy így van (kihasználás csak akkor van, ha tud az érzéseidről, amúgy nem, hisz a szexet elvileg te is élvezed, te is akarod, azért kezdtetek bele, tehát önmagában egy szexkapcsolat nem jelenti azt, hogy ott a férfi kihasználja a nőt). Neked kéne kicsit összeszedni magad és befejezni ezt a viszonyt. Szerintem te is érzed, hogy jobb lenne neked lelkileg, ha továbblépnél. Persze aztán majd kitalálod hogy legyen, csak próbálj meg kicsit józanul gondolkodni.

N

2021. nov. 27. 22:48
 14/102 A kérdező kommentje:

De nem kérek . Nem is szeretném a havi szintű támogatást. Félre értitek. Teljesen normális kapcsolatnak indult , majd kb a 8.randin benyogte hogy van valakije . Ezáltal ebbe a szeretői szerepbe kényszerített. Eleinte normálisan viselkedett , voltak közös programok stb . De mostanra tényleg odáig fajult a dolog hogy eljön , megdug és elmegy . Mivel ennyire kihasznál , és anyagilag megteheti hogy segítsen , szerintem ez lenne a minimum. És nem havi jelleggel , de ha évi 200-300 ezer forintba kerülök az szerintem tök normális . Annyiba egy barátnő is kerül , sőt......

Soha nem kaptam semmit . Se virágok , se ékszer .... Ha azt mondja hogy nem fizeti ki a számlám , akkor sem keresek mást , es nem is szakitok. Szeretem őt,csak szeretném ha kivételesen egy kicsit segitene mert így karácsony előtt ez tényleg megpróbáltatás a számomra . Remélem így már érthető

2021. nov. 27. 22:50
 15/102 anonim ***** válasza:
89%

Biztos fegyvert fogtak a fejedhez, hogy "márpedig nem szakíthatsz vele!!!!"

Elkellett volna hagynod. Nem valami bosszú ez inkább nálad? Valahogy így akarod a bosszúvágyadat kiélni rajta, úgymond revansot venni?

Agyaltal már azon, hogy bemártod esetlehz, hogy borítasz mindent nála, "szenvedjen ő is", "érezze ő is milyen szar" stb.

Ha igen, akkor számodra ez a "kapcsolat" nagyon rossz hatással van. Nem lenne jobb inkább kiszállni? Jobb, hogy idegeled magad?

2021. nov. 27. 22:55
 16/102 A kérdező kommentje:

Tudja hogy szeretem , és én is ugyanezt mondtam neki . Mégpedig hogy ha egy csepp emberség lenne benne akkor már rég szakított volna velem . Mert tudja hogy soha nem leszünk úgy együtt , ahogy azt én elképzelem . Ehelyett olyanokat mond hogy nem tud kilépni a komfortzonajabol , soha nem mondd hogy soha , nem biztos abban hogy nem leszünk együtt stb .... Tehát megpróbál hitegetni . Párszor megpróbáltam lezárni ezt az egészet de egyszerűen nem sikerül . Szeretem ,valami nagyon vonz benne. Imádom a ferfias kisugarzasat , a megjelenését. De mivel abszolút nem tartom korrektnek sem azt amit velem sem azt amit a barátnőjevel tesz , ezért nagyon is úgy gondolom hogy az a minimum hogy segít amikor nekem ennyire nehéz .

Ez amúgy jó ötlet , fel fogom ajánlani hogy vissza adom.

2021. nov. 27. 22:56
 17/102 anonim ***** válasza:
89%
Drágám, hiszen nem szeret téged. Nem vagy fontos neki, valószínűleg csak azért jár még hozzád, mert sajnál. Ne hidd, hogy amit tőled szexben megkap, nem adná meg neki más nő. Nem fog rád több érzelmet áldozni, és ha elkezdene fizetni, azzal azt mutatná, hogy fontos vagy neki, és még jobban rátapadnál, pedig így is a kés élén egyensúlyozol.
2021. nov. 27. 22:56
 18/102 anonim ***** válasza:
85%

Na ezt a regényt még akkor gépeltem, mikor csak 2 válasz volt, azóta te is írtál ezt azt. Akkor hozzátenném, hogy a #4-es válaszod alapján nektek pont hogy a második típusú kapcsolatotok van, nem az amit írtam, hogy pl nekem is volt. Ha tényleg ilyen iszik eszik dug aztán pacsi szevasz dolog van köztetek, az 1) elég kiábrándító, nem tudom mit élvezel benne 2) ilyen esetben szerintem nem igazán kérheted vagy várható el, hogy segítsen, hisz egyértelmű, hogy totálisan leszar, nem az van hogy kedvelitek egymást és sokat vagytok együtt meg fugyelmes veled hasonlók. Egy ilyen embertől mint ő, nem értem miért várnák segítséget. Még beszélgetni se tudsz vele, gondolom arra se vevő csak a dugásra, nem értem miért segítene akkor. Az hogy múltkor megtette, nagyon jól leírta a #6-os hogy miért volt.

Mellesleg kicsit gázosnak érzem, ezt a 'megteheti' meg 'ennyivel tartozik' kifejezéseket a részedről. Mintha nem fognád fel milyen kalcsolat is van köztetek..

Szerintem felejtsd el ezt az egészet úgy ahogy van.

2021. nov. 27. 22:57
 19/102 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy bosszúnak lehet -e ezt nevezni , mert ha nagyon muszáj lenne ,természetesen ki tudnám fizetni - én is dolgozok. Sokszor agyaltam már azon hogy bemartom , valószínűleg már meg is tettem volna , csak nem tudtam kideríteni hogy hogy hívják a párját .
2021. nov. 27. 23:00
 20/102 anonim ***** válasza:
84%

#14,16: istenem mindig tudsz mondani valamit, ami után még fosabbnak látom az egész helyzetet:DDD

Tudja hogy szereted? Hiteget, msnipulál? Már az első kibszott 2 hétben is hazudott? Lol

Szedd már össze magad!

#14,18

2021. nov. 27. 23:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!