Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérhetek a szeretőmtől anyagi támogatást?
Mar pár kérdést feltettem a kapcsolatunkal kapcsolatban mert érdekelt hogy mások hogy látják .
Röviden : 8 hónapja van viszonyom egy nálam 20 évvel idősebb férfival . Neki 3 lánya van , a legkisebb is 16 éves. A válása után megismerkedett a jelenlegi párjával . 3 eve vannak együtt ,közös ház stb . Mindketten nagyon jól keresnek.
Én szerelmes lettem bele , tiszta szívből szeretem. Nem a pénze érdekel viszont úgy érzem hogy ő engem csak kihasznál. Mások is így látják. Legalábbis a gyakori közönsége. 😅 Édesanyám szerint is egyoldalú ez az egész , soha nem fogja elhagyni a biztos párját , aki mellesleg milliomos ( o is az )
Lényeg a lényeg hogy soha nem segített semmiben , akkor sem ha látta hogy szükségem lenne rá .
Nemrég jött egy nagyon csúnya szamlam . 150 ezer forint, azt o kifizette. Most 1.5 hónappal később ismét jött egy ráfizetés. Kb 100 ezer forint. Mar említettem neki hogy nekem ez így karácsony előtt nagyon nagy problémát jelent , de nem reagált rá . Arra gondoltam hogy jövő héten megkérem hogy segítsen .
Hozza teszem , külföldön élünk és neki kb 2 milliós fizetése van ami itt is jóval az átlag feletti. Tehát neki a 300 euró semmiség.
Ti hogy reagalnatok ?
Számoljak azzal hogy azt mondja hogy bocs de nem és 8 hónap után keres másik szeretőt vsgy valószínűleg kifizeti ? Mert ha őszinték vagyunk a ez még így is sokkal de sokkal olcsóbb mintha hivatasoshoz jarna . Én szeretem, csak vele foglalkozok, mindig főzök ha hozzám jön , bort veszek neki stb ...
Szerintem a hozzám fűző kaocsolatatol függetlenül is segítenie kellene ha nem más , barátilag mivel már hónapok óta kedveskedek neki es ismerjük egymást . Anyám szerint egy igazi férfinak ciki lenne azt mondani erre hogy nem . Nem is tudom mit gondoljak. Szeretném ha segítene és ha már nem lehet több köztünk, nem szeret, nem igazán foglalkozik velem akkor azért ez lenne a legkevesebb.
#25 vagyok: A bosszút úgy értettem, hogy ha keresztbe teszel a férfinak, és kitálalsz a családjának... Én például igen rossz néven venném, ha ártanál nekem.
Főleg ha szándékosan kereszbe tennél nekem! Főleg úgy, hogy már egyszer misegítettelek. Tőlem nyugidtan kérhetnél másidjára is. Talán rendszeresen is, bár ez kétséges, mert annyira mégsem keresek jól... Meg amúgy sem szeretnélek prostituálni! Ebben a formádban egy kincs vagy, és számomra értékes! És még csak el sem kéred az értéked. Szerintem többet is érdemelnél, és most nem csak a pénzre gondolok... Kár, hogy a csávó nem értékel jobban. Én megtenném.
Szerintem kérhetsz, és túl sok negatívat írtak a kiírt kérdésed alá.
Én támogatom a kapcsolatodat.
Szerintem alapból le kellett volna zárnod ezt az egészet mikor kiderült hogy foglalt.Így hogy tovább csinálod elfogadtad a második szerepkört.Csak egy kellék vagy neki.Anyukádnak igaza van,sose fogja elhagyni érted a nőjét.Csak egy kicsit gondolj bele a férfi nézőpontjába.Hagyjon el egy milliomost érted,aki néha 150 és 100ft-os számlákat csinál...aha biztos:) De amúgy hogy a bánatba lett ekkora számlád?
Néha jó vagy üríteni neki,és lelkizni,mert meghallgatod de ennyi.Ő soha nem fog téged komolyan venni.
De ha már így álltok akkor szerintem nyugodtan kérj tőle...max. nemet mond,ennyi.Nem lesz se jobb se rosszabb ez a "kapcsolat".Ha meg kifizeti akkor legalább megoldódott az anyagi problémád.
Ne haragudj de ha szerető vagy mit vársz mit fog csinálni? 😃
Azt hiszed szerelmes beléd? Nyilván nem, csak arra kellesz neki úgyhogy egyértelmű, hogy csak beléd ürít aztán hello, mondjuk az is gáz, hogy ennyire tartod magad.
Menj el dolgozni ne mások pénzét szedd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!