Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek pasi esetében hány korábbi szexpartnere számít soknak?
Ha megismerkedtek egy pasival és kiderülne hogy lefeküdt már több csajjal is akkor nektek mi lenne az a szám amitől már azt mondanátok hogy ez nektek sok?
Tegyük fel hogy lefeküdt 20 csajjal idáig. Nektek ez sok lenne?
30, csak annyi tűnt ki, hogy egyes sikertelenebb férfiak szerint aki 30+-t mond, az hazudik. Semmi több.
Egyébként, fiatalon valóban könnyen lehet partner számot gyűjteni és nagyon sok fiúnak igénye van erre, mert ebből méri le, mire képes.
Én elhiszem páromnak, mert több régebbi ismerőse megerősítette akaratlanul is sztorizás közben és azalatt az egy év alatt is volt 3 próbálkozása, amíg külön voltunk (pár hetes, hónapos ismerkedések ami alatt bármily meglepő szex is volt) ha évi 3-al számolunk és 10 aktív évvel, akkor máris ki jön a 30 nő és 3 nő egy év alatt nem sok. Ráadásul ezt 30+ hozta össze a jelen körülmények között, ami egyesek szerint szinte lehetetlen.
Ha valaki jól meghúzza ezt és fiatalon jóformán minden este buli van, ahol cél a dugás, akkor máris nem irreális. Ráadásul párom táncolt, tehát egy egy bulin könnyen magára vonta a figyelmet és 7 évet külföldön dolgozott, így mikor haza jött tudta szórni a pénzt, amire a buliban mindig akad vevő. Hidd el, vannak férfiak akinek megy ez.
Bár véleményem szerint ez határozottan nem érdem, de az se, ha vágytál rá, csak nem jött össze, így alacsony maradt a szám. Ez csak egy adat, ami semmit nem vesz el az illető értékéből számomra. Volt egy vad fiatalokra, aztán ennyi.
Ha most jól tudod, hogy 30+ volt, akkor a fórumon minek kérdezted a limitet.
Azt mondod, H vannak férfiak, akiknek megy ez? De mi is megy?!
"Pénzt szór":tehát pénzen vett nőket (így-úgy,amúgy, de igen.)
A legszebb a magad fajtát hallgatni utólag, hogy minden férfi egy farok, ennek is csak arra kellettem... Hidd el, nem tudok olyan emberre irigy lenni, aki max a gatyajaban hordja az eszét. Én annál több szabadalom baj voltam benne!
Egyébként milyen érzés 31., 41. ... sorszámot kapni? Mert erre hajtasz!
32, nem hajtok semmire. 7 éve vagyunk együtt. Az eszét sem a gatyájában hordja, kevés nála talpraesettebb, életképesebb embert ismerek.
Igen voltak problémái fiatalabb korában, kellett az önigazolás. Égette meg magát kapcsolatokban is, ami szintén nem erősítette az énképét. Kinőtte és csak ez számít.
Jelenleg egy magabiztos, törekvő, erős ember, aki tudja mit akar és ezért nem érzi úgy, hogy bármit felad.
Nem mellesleg, ha nekem szólt az első kérdésed, én aztán nem kérdeztem semmi, semmilyen limitről, gyanítom másba akartál belekötni.
"Azt mondod, H vannak férfiak, akiknek megy ez? De mi is megy?!" A luk vadászat amire oly irigyek az itteni különböző betűkombinációk, amiknek a vége mindig cel. Ami miatt a 30as azt írja, hogy hülyén érezte magát a magas számok mellett.
Játszhatjuk itt az agyunkat, de egyszerűbb, ha legalább egy anonim online fórumon elengedjük az ilyesmit.
Ezeken felül szerintem sehol nem írtam, hogy irigyek kell rá lenni. Azt írtam, hogy nem kell hazugnak ki kiáltani és mindenfélének elhordani, ahogy ezt ő sem teszi visszafelé. Ahogy azokat a nőket se kell támadni, akik olyan férfi mellett találják meg a boldogságot, akinek fiatalabb korában vad évei voltak.
De, ha te nem vagy irigy, sőt, erkölcsileg messze fölötte állsz és a stílusod alapján fölöttem is, akkor miért érezted fontosnak, hogy belém köss?
Na, mostmár nem értem, miért tetted fel az eredeti kérdést.
Már 7 éve társad, akkor miért most merül fel ez a kérdés, amikor már tárgytalan? Mi a jelentősége?
Amúgy borzalmas dolog jutott eszembe: 28 éve volt egy lány, akivel osszeillettünk. Féléve jártunk együtt, amikor vki elszólta magát, hogy Csilla milyen jól megállapodott melletted! Miért? Mert előtte egy hónappal Vilivel volt, közvetlen előtte Lacival. Úgy kezdtetek el járni, Gyulával is kavart! Persze majd felrobbantam, mentem Csillához. Még ezeknél többet is beismert. Azonnal kiraktam, azóta sem láttam. Hülyének néz?! Ennyi pasi után velem veteti magát komolyan?
Ez az élmény azóta is kísért. Nap mint nap. Sosem tudtam eldönteni, H egy nő a következő faroknak néz, vagy egy lúzernek, akiből kipréseli a komoly kapcsolatot - vagy dob! És talál a köv buliban másikat, meg másikat.
Sajnálom, hogy megbántottalak, te egy diplomatikus, intelligens ember vagy. Én meg betyarul kifutottam az idobol... 48 évesen.
Nem bántottál meg, csupán nem értettem a kirohanást.
De én nem tettem fel semmilyen kérdést. Vagy nem értem mire célzol. A legelső válasz az enyém, azóta én csöndben voltam.
Ami a 30+-t illeti, párom nem tudott pontos számot, mikor szóba került a dolog, akkor 20-30 közé tippelte. Csupán annyit írtam, hogy nem egyértelmű, hogy hazudik aki magas számot mond. Mert, ha a dugás a cél, nem olyan nehéz összeszedni.
Ha a nagy számok törvényét veszi alapul valaki, akkor, ha egy hónapban minden este le megy bulizni, akkor az átlag 30 alkalom. Ha minden hónapban csak egyetlen nő igent mond és ezt az illető 3 évig csinálja (pl egyetem alatt) akkor több, mint 30 nő jön össze 3 év alatt és így is csak havi 1 nő volt. Persze, ember nincs aki ennyit bulizik, de sokaknak nem csak 1 nő jön össze így egy hónapban.
Ismerek olyat, akinek ennél magasabb a rátája. Nem egy földtől elrugaszkodott szám.
Semmi többet nem akartam, csak ezt tisztázni a 31es válaszommal.
30+...😂😂😂
Rohadt kevés átlag pasinak volt vagy annyi trófeája, maradjunk ennyiben. Mondhatni hogy világot látott ember vagyok, rengeteg ismerőssel, egyetemi évekkel. Benne voltam sok hulyeségben, de nem sok olyan nőt ismertem aki fűvel fával csapatta magát. Nem sok olyan fickót ismerek, akivel napi szinten akartak dugni idegen nők. A dolog nem kizárt, de igen ritka. Itt meg a pasik 75%-a 30+ nővel volt, a nők pasijai úgyszintén. A nők többsége 30+-os úgyszintén. Amikor meg a való életben szétnéz az ember, 100 nőből 95 nem megy bele az egy éjszakásba. A pasik töbsége meg nem jut ingyenszexhez 10 perc alatt.
Igen, eredetileg én is ezt akartam kinyogni, H sok FFI tuloz, lodit.
Elhiszem, H a hölgy párjának tényleg volt 30+ barátnője, de sok idétlen FFI csak mesél a kismillió hoditasarol.
Azt hittem csak nekem volt 4 barátnőm eddig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!