Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek pasi esetében hány korábbi szexpartnere számít soknak?
Ha megismerkedtek egy pasival és kiderülne hogy lefeküdt már több csajjal is akkor nektek mi lenne az a szám amitől már azt mondanátok hogy ez nektek sok?
Tegyük fel hogy lefeküdt 20 csajjal idáig. Nektek ez sok lenne?
nekem 16 volt es nem vagyok olyan nagyon aktiv, nem is veszettem el tul hamar a szuzessegem. tehat a 20at nem ereznem olyan sokanak.
nyilvan ha ilyen 50-60 koruli lenne a szam, azert azon mar forgatnam a szemem, de nem ez a donto. jobb az ilyet inkabb nem tudni. ismerek olyat, aki fiatalkoraban hetente massal volt kb es most evek huseges, lehiggadt. meg olyat is, aki csak azert volt 1-2 emberrel, mert nem volt tobbre alkalma es nem azert, mert akkora szent lennne.
Nem gondolkoztam még azon, hogy mennyitől indul a konkrétan sok.
Nekem a párom nem tudta megmondani, hogy előttem hány nővel feküdt le, de 100 körül tippelte. Azt hittem kamuzik, de a haverjai is megerősítették, szóval nem. Ő kifejezetten az a típus volt, aki minden hétvégén csajozás céljából ment bulizni.
Engem nem érdekel, amint feltűntem, ez megszűnt, és csak ez a lényeg.
"Azért előtte kikérném a véleményét, arról, hogy szerinte az normális, ha egy nőnek van ugyanennyi. Nem szeretem a kettős mércézős férgeket."
PONTOSAN!
Kettos merces herevel, soha az eletben.
#17 "Nekem a párom nem tudta megmondani, hogy előttem hány nővel feküdt le, de 100 körül tippelte."
Na ez aztan himr*ibancXDD
azert en rakerdeznek hany not csalt ugy agyba, hogy kamuzott neki, kihasznalta, megalazta, igert neki mindent stb:D
Biztos nem csak egy puncinak nezi a noket:D
Minek feküdt le ennyi csajjal? Nyilván nem párkapcsolatot keresett, ennyi nő csak azt mutatja, hogy mindenkivel aki szembe jön.
Potenciális partner az, akinek néhány kapcsolata volt, több évig. Az, hogy még nem élte ki magát butaság, 1 nővel 10 évig lehet változatosabb a szex, mint 10 nővel 1 éig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!