Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek pasi esetében...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek pasi esetében hány korábbi szexpartnere számít soknak?

Figyelt kérdés

Ha megismerkedtek egy pasival és kiderülne hogy lefeküdt már több csajjal is akkor nektek mi lenne az a szám amitől már azt mondanátok hogy ez nektek sok?

Tegyük fel hogy lefeküdt 20 csajjal idáig. Nektek ez sok lenne?

2021. nov. 26. 13:30
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
70%
3 már sok
2021. nov. 26. 16:20
 22/39 anonim ***** válasza:
69%

A pasik partnereinek számát erősen el lehet osztani úgy 5-tel. Érdekes, hogy szinte mindenkinek 20-50 közé tehető, gyakorlatilag a férfiak szétkefélik az összes nőt. Akkor hogy van az, hogy az átlag nőknél ez a szám 3-6 között van? Ha egy férfi 50 éves, az jó esetben már 20 éve házas vagy komoly kapcsolatban van. Vagy a libidója már régen nem olyan erős.

A nők részéről sokkal hihetőbb a magas szám, ugyanis egy nőnek nem kihívás szexpartnert találni, még akkor sem, ha kövér vagy csúnya. Átlag Pistike meg 40 éves korában is csak a takaró alatt rejszol. Viszont a gyk-n Átlag Pistike is beüti a 30-as számot, azaz hogy ő 30 nővel volt. Itt sokan kiélik a képzeletüket, felvesznek egy avatárt, majd előadják a szuperman-t.

2021. nov. 26. 16:33
 23/39 anonim ***** válasza:
17%

#19 Nem csak puncinak nézi a nőket, olyannal soha nem lennék.

Állítása szerint ő mindig inkább kapcsolatot akart, csak aki neki kellett volna komolyan, annak ő sosem, és fordítva. Most azt nem tudom hogy ennél a bizonyos fordítvánál ez hogy volt lekommunikálva, törte-e össze valaki szívét, ígért-e olyat, amit nem gondolt komolyan. Passz. De ezek a csajok azért nagyrészt buliban összeszedett részeg egyéjszakások voltak, szóval nem hinném, hogy túl nagy elvárásokkal lettek volna irányába. Legalábbis én soha nem vártam sokat a saját buliban megismert egyéjszakás partneremitől. Szóval ja, addig is amíg nem volt kivel megállapodnia, addig lefeküdt bárkivel aki szembejött.

2021. nov. 26. 16:34
 24/39 anonim ***** válasza:
79%
Nekem már a tíz is sok lenne. Olyan férfit keresek, aki hosszútávú kapcsolatban gondolkodik, nem futó szexkalandokban. Márpedig, ha valaki komoly, hosszútávú kapcsolatot keres, akkor általában évekig együtt van minden partnerével, mielőtt esetleg kiderül, hogy mégsem illenek össze. Tehát nagy valószínűség szerint élete végéig nem lesz neki tíz partnere összesen, nemhogy húszon- vagy harmincvalahány éves koráig.
2021. nov. 26. 16:47
 25/39 anonim ***** válasza:
75%

#23 nagyon szanlak ferfi letemre:)

A pasid egy szetk*rt ribi

2021. nov. 26. 17:07
 26/39 anonim ***** válasza:
74%
23. De krva jó és ellenállhatatlan hasikád lehet! Érdekes hogy a férfiak többsége meg arról mesél, hogy mennyire nem egyszerű nőkkel ismerkedni, meg hogy ha van is nekik, az nem futószalagon érkezik. Itt meg minden pasinak naponta két nő teszi szét a lábát. Nem is tuddtam hogy ennyire toppon van Magyarország az átlagos de szuper külsejű férfiakból. Kár hogy ez az utcán sétálva sem érződik. Kár hogy az ismeretségi körömben élő lányok sem fekszenek le fűvel-fával. Ez a gyk egy másik dimenzió, itt minden megtörténhet! :D
2021. nov. 26. 17:12
 27/39 anonim ***** válasza:
65%
*Hapsikád.
2021. nov. 26. 17:12
 28/39 anonim ***** válasza:
75%
Az már mondható közösségi fasznak. Vagy járkáló vibrátornak. :D
2021. nov. 26. 18:10
 29/39 anonim ***** válasza:
51%

24: attol meg gondolkodhat hosszutavu kapcsolatban jelenleg, hogy regebben volt olyan idoszaka, amikor nem feltetlen komolyan akart. nem fugg ossze a ketto. es ha volt 3 evekig tarto komoly kapcsolata es koztuk meg az azmeneti idoszakban kielte magat? illetve a hosszutavu kapcsolathoz 2 ember kell, ha evekig nem talal megfelelo partnert, akkor evekig ne szexeljen?!

en ertem, h a 10 az neked sok, de a partnerek szama nem feltetlen fugg ossze azzal, hogy jelenleg komolyban gondokozik-e valaki.

2021. nov. 26. 19:12
 30/39 czovek1973 ***** válasza:
100%

Na végre!

48 éve ffikent sokszor hallottam, H ennyi barátnőm volt, annyi nőm volt. Hülyén éreztem magam, hogy nekem csak néhàny.

És lám: a fenti hozzászólásokból látszik, H csak loditottak.

Egyébként, milyen ember az, aki 20, 40, 50 nőnek csak f*nak jó?

Mert ez az igazi kérdés!

2021. nov. 26. 19:35
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!