Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 25 vagyok 194 centi és kb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 vagyok 194 centi és kb 180kg, husis macis, belevaló és bulizós srác. Ennyire nem szeretik a nők a macis srácokat?

Figyelt kérdés

Nem vagyok se nyomi, sem retardált, hanem normális, egyszerű, régivágású nagydarab férfi. Van egzisztenciám, még egyetemista vagyok, dolgozom, zenélek, szerintem egy egész jó gyerek vagyok, ellenben igen macis, kövér, 194 centimhez kb 180kg társul. Ez leginkább akkor jön ki, akkor látszik a leginkább ha leülök.

A kérdés az, hogy tényleg nem szeretik a lányok/nők a nagyobb macikat? A legtöbb kövér embernek nincs önbizalma, nem jár társaságba, fél, hogy kinevetik, kicsúfolják, ilyesmi. Én tökre nem vagyok ilyen, sőt egy rendkívül nyitott, vicces fiú vagyok... Igen, kicsit megingott az önbizalom, ezért is gondoltam, megkérdezlek titeket, mit gondoltok! Előre is köszönöm! :)

25F

2021. nov. 21. 23:22
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
38%

#21 ha valakit szembesiteni a valosaggal 'kegyetlen', akkor igen, vallalom.

Azert azt ne felejtsuk el, hogy a kerdese konkretan arra vonatkozott, hogy tenyleg nem szeretik-e a lanyok a kerdezo szerint 'husis', a valosagban korosan elhizottnak minosulo pasikat. Pontosan erre a kerdesre kapott valaszt, csak hat nem pont azt, amit hallani akart.

2021. nov. 22. 15:38
 22/28 anonim ***** válasza:
77%

Szembesíteni a valósággal kb annyi, hogy elmondod neki, hogy barátom, a 180 kg-os súly már kövérség, nem mackós testalkat. Ehhez idézek néhány mondatot:

"Hát ti rendesen fényezitek magatokat azt látom,minél nagyobb a súlyotok,annál kevésbé az igazsághoz közel álló szóval illetitek a testtömegeteket."

"180kg? Xd"

"nem maci vagy hanem a 194 cm-vel és 180 kilóval egy küklopsz."

"Ez nem mackós, hanem Jabba-s alkatnak hangzik." - ez pont én voltam, sajnálom.

Szóóval ezek már túlmentek a szembesítésen. Szembesíteni lehet úgy is, hogy közben nem gázolunk bele az emberbe. A legprolibb dolog pedig az, hogy ha a delikvensnek nem tetszik a tiszteletlen hangvétel, akkor megalázzuk azzal, hogy úgy állítjuk be, mint aki nem bírja a konstruktív kritikát. Ez voltál te:

"Akkor is szep leszel anyucinak Mutyuka, edd meg szepen azt a negy kilo tesztat amit csomagoltam, a csunya lanyokat meg majd elzavarjuk es vegre visszajohetsz a regi szobadba?"

2021. nov. 22. 17:04
 23/28 A kérdező kommentje:

#22-es, köszönöm, előfordul..! Na, így igen.

Marad a fogyás, így a tiszta.

Egyébként tök jó tanulmány ez a GyK.

Egyesével nem szeretnék mindenkinek válaszolni, látom itt sokaknak tökéletes az élete s 7végi szórakozás, hogy személyeskedjen.

Üdv.

2021. nov. 22. 19:45
 24/28 anonim válasza:
100%
Azért áljunk le te is tudod/tudtad hogy mennyire súlyos. Még is így fogalmaztad. Mint ha semmi baj nem lenne. Miféle kérdés ez? Önsajnáltatás?
2021. nov. 22. 20:55
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
#24, és ha önsajnáltatás volt is, min változtat?
2021. nov. 22. 21:30
 26/28 anonim válasza:
64%
Mit hitt hogy azt mondjuk hogy a lányok bunkók és megveregetjük a vallát?
2021. nov. 22. 23:18
 27/28 anonim ***** válasza:
33%
#26, te nem tudsz olvasni?
2021. nov. 23. 06:16
 28/28 anonim ***** válasza:
44%
Részben igazatok van, mert ez tényleg nem duciság, hanem már durva elhízás. De akkor sem kell bunkón megfogalmazni, szépen is meg lehet azt. És igen, nem szeretik a "maciságot" a nők. Ezt mint lány írom. Persze nem arra értem amikor van rajtad pár kg felesleg.
2021. nov. 23. 06:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!