Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki ha: 13 éves vagyok, még egy fiúval sem jártam, és azt mondták, hogy nem vagyok belevaló a járásba?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 21. 19:50
1/9 anonim válasza:
miert az ciki ha valaki elmegy wcre?nem……
2/9 anonim válasza:
Nem nekem is csak 15 évesen volt először csajom. Ő is 15 volt és neki is én voltam az első...
csak hogy legyen példa
3/9 anonim válasza:
Akkor ne járjál senkivel. 13 évesen nem kötelességed.
4/9 anonim válasza:
13 évesen még ne nagyon akarj kapcsolatot.. :)
5/9 anonim válasza:
S ímhol eljövé az idő, hogy a kétezres generáció is felnövé és ignoráns $eggfejjé vala.
srsly.....
7/9 anonim válasza:
13 évesen hagyjad már a hülyeséget
8/9 anonim válasza:
Inkább írd meg a házifeladatot...
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :D
2015. ápr. 22. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!