Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon ciki ha valakinek 32 éves kora létére még soha nem volt párkapcsolata?
Az a ciki, ha valaki azzal foglalkozik, hogy ki mit gondol, ha folyton a másoknak való megfelelésből tesz valamit vagy nem tesz, na az ciki.
Na és a probléma...:
Hát nekem pl két kapcsolatom volt, egyik hosszú, másik rövidebb. Őszintén szólva jobban örülnék, ha egyik se történt volna meg... Na de, mi lenne ha nem történt volna meg... MOst nem tudnám mit kell elkerülni... Hiányozna a tapasztalat. Ha nem is sikerült egyik kapcsolat sem, tudom miért nem, úgymond tanultam ezáltal.
Ezek nélkül 30-on túl ugyanúgy megeshet egy elbénázott kapcsolat, mintha 20 éves lennék. Szóval nem tudom érthető voltam-e....
Ha harmincon túl jött volna az első kapcsolat, és az illető nem az igazi, akkor ugynúgy jöttek volna a problémák. Most viszont már ismerkedéskor kevés infó alapján is jobban tudok dönteni. Legalábbis azt hiszem. :)
Cikinek nem ciki.
Miért nincs?
Ha szeretne és nem jön össze akkor valamiben elüt az "átlagostól"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!