Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 vagyok 194 centi és kb 180kg, husis macis, belevaló és bulizós srác. Ennyire nem szeretik a nők a macis srácokat?
Nem vagyok se nyomi, sem retardált, hanem normális, egyszerű, régivágású nagydarab férfi. Van egzisztenciám, még egyetemista vagyok, dolgozom, zenélek, szerintem egy egész jó gyerek vagyok, ellenben igen macis, kövér, 194 centimhez kb 180kg társul. Ez leginkább akkor jön ki, akkor látszik a leginkább ha leülök.
A kérdés az, hogy tényleg nem szeretik a lányok/nők a nagyobb macikat? A legtöbb kövér embernek nincs önbizalma, nem jár társaságba, fél, hogy kinevetik, kicsúfolják, ilyesmi. Én tökre nem vagyok ilyen, sőt egy rendkívül nyitott, vicces fiú vagyok... Igen, kicsit megingott az önbizalom, ezért is gondoltam, megkérdezlek titeket, mit gondoltok! Előre is köszönöm! :)
25F
Talan azert lehet, mert te magad sem vagy tisztaban sem a testi, sem a mentis allapotoddal. 180 kilo az nem 'macis' meg 'husis', hanem korosan elhizott, foleg ha ennyire fiatal.
Ne haragudj meg erte, de ha egy nonek tobb borredot kell felhajtogatnia hogy hozzad ferjen, akkor jo esellyel ezt nem fogja megtenni, hiaba megnyero a stilusod.
"Igen, kicsit megingott az önbizalom"
Még mindig többszöröse az indokoltnak. Láss munkához.
180kg? Xd
100kg körül van ink normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!