Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 25 vagyok 194 centi és kb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 vagyok 194 centi és kb 180kg, husis macis, belevaló és bulizós srác. Ennyire nem szeretik a nők a macis srácokat?

Figyelt kérdés

Nem vagyok se nyomi, sem retardált, hanem normális, egyszerű, régivágású nagydarab férfi. Van egzisztenciám, még egyetemista vagyok, dolgozom, zenélek, szerintem egy egész jó gyerek vagyok, ellenben igen macis, kövér, 194 centimhez kb 180kg társul. Ez leginkább akkor jön ki, akkor látszik a leginkább ha leülök.

A kérdés az, hogy tényleg nem szeretik a lányok/nők a nagyobb macikat? A legtöbb kövér embernek nincs önbizalma, nem jár társaságba, fél, hogy kinevetik, kicsúfolják, ilyesmi. Én tökre nem vagyok ilyen, sőt egy rendkívül nyitott, vicces fiú vagyok... Igen, kicsit megingott az önbizalom, ezért is gondoltam, megkérdezlek titeket, mit gondoltok! Előre is köszönöm! :)

25F

2021. nov. 21. 23:22
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem a közeledben lévő emberek nem valósághoz hű visszajelzest adtak rólad.
2021. nov. 22. 08:35
 12/28 anonim ***** válasza:
78%
Én a te helyedben azért lennék kétségbe esve, hogy megélem-e a holnapot! Közel egy mázsa felesleg van rajtad...
2021. nov. 22. 08:50
 13/28 anonim ***** válasza:
26%
Nekem eléggé ez az ideálom... Segíteni nem tudok, mert már foglalt vagyok egy hasonló srác oldalán, csak szerettem volna tudatni, hogy nekem ez tetszik és nem én vagyok az egyedüli szerintem. 😊
2021. nov. 22. 08:54
 14/28 anonim ***** válasza:
65%
Ha 250 leszel, bekerülhetsz a TLC műsorába.
2021. nov. 22. 10:01
 15/28 anonim ***** válasza:
70%

190 cm vagyok és 110 kg: szerintem én vagyok mackós, de én is fogyni akarok. Te kb azonos magassághoz 70 kg-mal vagy túl rajtam. Mondhatni te hozzám képest megettél egy curvy alkatú nőt. Ez nem mackós, hanem Jabba-s alkatnak hangzik.

Szóval a kérdésedre a válasz: csomó nő szereti a mackós csávókat, de neked egészségügyi szempontból is le kellene fogynod. Ne vedd bántásnak, semmilyen ártó szándék nincs a szavaimban.

2021. nov. 22. 10:17
 16/28 anonim ***** válasza:
79%
180 centi 85 -95 kilós emberre mondjuk hogy macis.. Te már kövér vagy..
2021. nov. 22. 10:47
 17/28 A kérdező kommentje:
Remek a gyakorikerdesek.hu közössége! Rendkívül támogató, nem személyeskedő! Köszi squad, élmény volt :)
2021. nov. 22. 12:56
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Túl sok személyeskedést nem látok. Te azt mondtad, husis, mackós vagy, mi azt, hogy szerintünk ez a testalkat kövér. Az én szememben ebbben nincs semmi személyes, mert a kövérség egy állapot. Én magamat is annak tartom, és változtatni szeretnék rajta.

A magam nevében sajnálom, hogy bántó volt a hozzászólásom, nem volt szándékos, sajnálom.

2021. nov. 22. 13:57
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Jobarat, mit kene tamogatni? Mehet minden ugyanigy tovabb, hatha meglesz a 290 kilo is? Akkor is szep leszel anyucinak Mutyuka, edd meg szepen azt a negy kilo tesztat amit csomagoltam, a csunya lanyokat meg majd elzavarjuk es vegre visszajohetsz a regi szobadba?

Nem kell nekunk hinni, de az onkritikad (es onuralmad) hianyat mar tapasztalod magad is: a csajok tulnyomo, hogy ne mondjam donto tobbsege nem bukik a kover pasasokra. Ez van, amig vannak pasik akik alatt nem roskad ossze a szek, addig te hatranybol indulsz.

2021. nov. 22. 14:47
 20/28 anonim ***** válasza:
44%
#20, gondolom, nem az a baja, hogy nem támogatjuk a hízást, hanem gyanítom kegyetlenek voltunk kicsit. Te meg leginkább nagyon.
2021. nov. 22. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!