Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek! Társkeresés során...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Társkeresés során mennyire számít az, hogy milyen autója vagy mennyi pénze van a srácnak?

Figyelt kérdés

Kort és testtalkatot is írjatok kérlek... És hátteret is.

28 éves vagyok, és nem egy csúnya gyerek.. normális háttérrel, viszont van egy 3 ajtós középkorú autóm. És azt vettem észre, hogy akármennyire is kedves és megértő legyek, a "komolyabb" nőknek mintha emiatt nem jönnék be...

Minden randinak az lesz a vége, hogy "nincs szikra", aztán látom ugyanazt a nőt össze jönni egy nálam sokkal alpáribb sráccal, akinek érdekes módon annyi a skillje, hogy egy böhöm nagy autója van...

Ellenben akinek van 2 gyereke vagy teltebb lány lenne, nekik pedig teljesen mindegy hogy jelenek meg, milyen vagyok, az ilyenek számára pedig 10/10 vagyok, a tökéletes, nagy ő.

2021. nov. 20. 19:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kérdező röhögni fogsz, de én is pont 28 éves vagyok, egyáltalán nincs autóm és sikeres vagyok a csajoknál. Jogsit is csak tavaly szereztem és talán majd 30 körül veszek autót, de még nem érzem hű de fontosnak. Egyszerűen sosem érdekelt a vezetés, meg azt se éreztem a környezetemben, hogy ettől leszek most valaki, hogy autóm van és milyen. (A 3 legjobb barátom is 21,25,27 évesen szereztek jogsit.) Barátnőm is mindig volt gimitől kezdve, nem ettől éreztem volna magam férfinak, hogy tudom furikázni őt.

Kérted a hátteret. Diplomás vagyok és egyedül élek egy vidéki nagyvárosban, ez mellett alapvetően 21-26 éves egyetemista vagy pályakezdő nőkkel ismerkedek, pl. múlt héten is voltam egyetemi bálon, ott sem kérdezte senki a kocsimat. Vannak egyébként persze olyan instacica, műnő típusú csajok, akiknek én is tudom ilyenekkel nem jövök be, hogy nincs autóm, de annyira nem izgat, mert számolhatatlanul sok a cuki, csinos egyetemista lány, akik meg ezt egyáltalán nem nézik van-e autóm.

2021. nov. 21. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!