Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyképűségnek számít?
Nem vagy nagyképű. Ha te boldog vagy egyedül, szíved joga, hogy ne menj bele párkapcsolaatba.
A párkapcsolat az egy plusz, az a normális, ha amiatt döntünk úgy, hogy valakit beengedünk az életünkbe, mert vele szebb és mégjobb lesz.
A kapcsolat sok kompromisszummal is jár és természetes, ha te ebből nem kérsz, ha az illető nem tudja még azt sem felmutatni, hogy jobban érzed magad vele, mint egyedül.
Sokan csak azért mennek bele kapcsolatba, mert azt hiszik, párban minden szebb, de ez valójában arról szól, hogy önmagukkal nincsenek kibékülve az emberek, önmagukkal nem érzik jól magukat.
Mondom ezt úgy, hogy 8 éve kapcsolatban vagyok.
Nem. Szerintem ez a normális.
Az már más kérdés, hogy ki hogy viseli az egyedüllétet, hogy hat rá... Én sem jövök össze olyannal, akivel rosszabb, nehezebb, kényelmetlenebb stb., mint egyedül. Viszont annyira sz@r nő vagyok, hogy csak ilyen jutna, olyan nem, akivel jobb. 6+ éve vagyok egyedülálló, illetve lényegében mindig is az voltam. Leírhatatlanul frusztrált és megkeseredett vagyok már ettől...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!