Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek! Társkeresés során...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Társkeresés során mennyire számít az, hogy milyen autója vagy mennyi pénze van a srácnak?

Figyelt kérdés

Kort és testtalkatot is írjatok kérlek... És hátteret is.

28 éves vagyok, és nem egy csúnya gyerek.. normális háttérrel, viszont van egy 3 ajtós középkorú autóm. És azt vettem észre, hogy akármennyire is kedves és megértő legyek, a "komolyabb" nőknek mintha emiatt nem jönnék be...

Minden randinak az lesz a vége, hogy "nincs szikra", aztán látom ugyanazt a nőt össze jönni egy nálam sokkal alpáribb sráccal, akinek érdekes módon annyi a skillje, hogy egy böhöm nagy autója van...

Ellenben akinek van 2 gyereke vagy teltebb lány lenne, nekik pedig teljesen mindegy hogy jelenek meg, milyen vagyok, az ilyenek számára pedig 10/10 vagyok, a tökéletes, nagy ő.

2021. nov. 20. 19:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%
Neked miért nem jó a teltebb lány vagy a 2 gyerekes?
2021. nov. 20. 19:57
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanúgy neked sem megfelelő a gyerekes, kövér nő,a nőknek is lehetnek olyan igényeik hogy fontos a pénz és a kocsi...mindenki úgy választ párt magának ahogy akar.

Engem hidegen a hagy a kocsi, a pénz is csak annyira érdekel hogy legyen egy biztos munkahelye, tudjon megélni.

2021. nov. 20. 20:14
 3/11 anonim ***** válasza:
76%

ez ilyen incel érvelés, hogy miért nem megy a csajozás. Egy Puntoval sikeresebb voltam a csajoknál, mint egy 2 tonnás luxus autóval most, mert akkor még aktívan sportoltam, most meg már csak pénzem van.

Ahelyett, hogy megerősítést vársz random emberektől az interneten, hogy milyen igazságtalan az élet, és mindenkit csak a pénz érdekel, inkább dolgozz azon, hogy neked is legyen.

2021. nov. 20. 20:28
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Társkeresés során nem derül ki, mennyi pénze és milyen autója van valakinek.

Az derül ki, mennyi figyelmet és szeretetet ad. És ha van is pénze vagy autója, abból nem az érdekes, hogy neki van, hanem hogy mivel kínál meg ezekből. Ha elmentek valahova és a fiú 5000 Ft-ért vesz magának ételt, italt, de téged nem hív meg 2 deci kólára, akkor mért számítana, mennyije van? Valószínűleg el fogja szedni tőled még azt a keveset is, amid van.

2021. nov. 20. 20:30
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom neked mi számit molettnek, rajtam is van némi súlyfelesleg. Sőt van egy gyerekem is. 33 éves vagyok.

Ex párom vállalkozó volt, eléggé tehetős, az a tipusú ember aki ha egy nap elszór egy millát fel se tünik neki. Igazából a teljes gondtalan élet várhatott volna ránk, mert beletehettem volna a seggem a tutiba. De nem kaptam meg azt az érzelmi bizzonságot tőle amire szükségem volt, ezért szakítottam vele. Nem ért annyit a pénze , hogy amikor szükségem volt rá akkor se volt ideje velem foglalkozni.

Mostani páromat társkeresőn ismertem meg. Egy 22 éves kocsija van, nincs saját ingatlanja még, a fizetése jóval kevesebb mint az exemé. Mégis olyan boldog vagyok mellette, mint még soha senkivel sem.

2021. nov. 20. 21:34
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
Annyira, hogy ha ezekkel majmoskodik, kibaszom a francba. Fárasztó már ez a sok, pénzére meg kocsikájára faszverdeső gyökér.
2021. nov. 20. 21:52
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

6-os!

Teljesen igazad van! Szánalmas viselkedés ez a férfiaktól.

Ennél már csak az a szánalmasabb, mikor a nők meg el akarják játszani, hogy őket a pénz, meg a kocsi hidegen hagyja!

2021. nov. 20. 22:17
 8/11 anonim ***** válasza:
7 Nem a kocsi vagy a pénz hagy hidegen, hanem az az agyatlan nagy rakás szarkupac, aki ezzel vergődik. A saját pénzem és kocsim érdekel. Fașzba nem ülnék érte.
2021. nov. 20. 22:38
 9/11 anonim ***** válasza:

Férfiként írok most, ezt szeretném leszögezni.

Számonkéred a nőktől, hogy "a külsőségeket nézik" ("nincs jó autód"). Nézd a nők lelkét, ne a külsőségeket, összejöhetsz teltebb nővel is, vagy túlságosan a külsőségeket nézed esetlegesen? Szerintem egyébként nekik se mindegy milyen vagy.

2021. nov. 21. 05:10
 10/11 anonim ***** válasza:

7: Te mért hiszed, hogy ha összejössz valakivel, akkor annak a vagyona automatikusan a tied lesz? Attól, hogy együtt jártok, külön kasszán vagytok.

Sőt, házasság után se lesz semmi közöd a házasság előtt szerzett vagyonához.

Sőt, sokan még házasságban sem adnak pénzt a házastársuknak, de még a gyerekeiknek sem, elvárják, hogy a másik az állásban keresett 130 000 Ft-jából éljen és tartsa el a közös gyerekeket is.

2021. nov. 21. 05:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!