Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nektek mennyire számít párkeresésnél, ismerkedésnél az adott férfi szakmája, iskolai végzettsége?
Summa cum laude mérnöki vagy orvosi diploma a beugró nálam, úgyhogy hajrá 😘
23 L
Volt már olyan baratom akinek 8 osztálya volt csak, volt olyan akinek 2 diplomája és 3 nyelvvizsgája.
Engem igazából az érdekel hogy merre tart az életben, ha lusta, megelegszik egy szar munkával amit utál (ilyen is volt és szörnyen nyomasztó volt hallgatni a panaszkodást úgy hogy tenni ellene meg lusta volt) akkor nem tudok rá felnézni, ha vannak álmai, céljai amikért tesz és küzd, az se érdekel ha csak 8 osztálya van meg.
Nekem 1 diplomám, 3 szakmám, 2 nyelvvizsgám van. Ezt csak azért irom le hogy ne az legyen hogy biztos én se tanultam, ezért mindegy nekem.
44%-os olyan unalmas már hogy mindenhova betrollkodsz női néven.
Visszatérve a kérdésre, nálam nem volt mérvadó sosem az egzisztencia.
Azért az érettségije legyen meg.
Bevallom volt 8ált. pasim nagyokosnak hitte magát,de annyi esze már nem volt neki ,hogy letegye az érettségit is. Szánalmas,gýáva nyúl volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!