Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nektek mennyire számít párkeresésnél, ismerkedésnél az adott férfi szakmája, iskolai végzettsége?
Az intelligencia nem iskola
Legyen esze okos legyen erdeklodo
Akarjon ujat tanulni (nem feltetlen iskolaban hanem ugy alt.)
Szeresse a munkajat
A legrosszab ha minden nap csak anyazik miatta deeee neeeem valtana!
Lehet csúnya, de nekem számít. Mostmár. Próbáltam előtte olyannal, akinek nem volt olyan fokú végzettsége még közel sem mint nekem, de nem működött. Neki csak az számított, amit ő, fizikálisan dolgozott. A szeme előtt történt, hogy napokig fel sem álltam az asztaltól 3-4 órán át majd kedzdtem előről a munkát, semmibe vette. Neki ez "csak ennyi" volt... nagyon elegem lett. Aztán csak szinplán rájöttem, hogy nem értheti. És neki sem volt így jó egyébként.
Vannak kivételek, meg minden egyéntől függ. De nekem már alapvetően számít. A zsák meg a foltja nem hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!