Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lànyoknak mennyire szàmít az hogy mi a férfi keresztneve?
Figyelt kérdés
Szóval ha régies nem divatos az mennyire gond?? Hàtràny??2019. szept. 8. 13:51
1/22 Senki12345678 válasza:
Hát őszintén... Én nem szívesen járnék olyan fiúval akinek Sanyi, Feri a neve mondjuk. Nekem nem tetszenek. De ha megszeretem a személyt akkor persze már nem érdekel. 16/L
2/22 anonim válasza:
Igen, eddig minden nő azért utasított vissza, mert Boldizsárnak hívnak.
3/22 Estádio de Felchút válasza:
Senki12345678: hát én pont Feri vagyok.
Tudod-e, milyen Feri?
4/22 anonim válasza:
Vannak régies nevek, amik nem tetszenek, de hát emiatt nem utasítanék el valakit.
5/22 anonim válasza:
"A lànyoknak mennyire szàmít az hogy mi a férfi keresztneve?"
Számít, hogy ne legyen Romuáldó, Rómeó, Rafael..stb. neve a leendő páromnak.
6/22 anonim válasza:
Nekem is egy nagy rakás név nem tetszik, de sose utasítanék el emiatt senkit. Amúgy is megszokja az ember. Az fontosabb, hogy hogy néz ki emg hogy viselkedik.
7/22 anonim válasza:
Nem számít, de azért egy Rikárdó, Rómeó, Márió, Ronáldó, Nintendó név hallatán azért kicsit összeszorul az ember gyomra...
8/22 anonim válasza:
Ne legyen Rikárdó, és Kleofás féle. Ha lehetséges. Bár a gyerek nem tehet arról ha a szülei idióták. Akkor kell egy jó becenév.
9/22 anonim válasza:
Nekem számít.
Bélák kizárva, ha viszont normálisan tudja becézni a régies nevét, mondjuk az István Isti, nem Pityu, a Károly nem Karcsi, hanem Kari akkor rendben van. De vannak pl időtlen nevek, amik régiesek, mégsem kellemetlen annyira, Imre, Laci, András(utóbbi ne legyen Bandi)
Gondolom te is néznél nagyot, ha a csaj Erzsébetként Bözsi vagy Erzsi lenne..
10/22 anonim válasza:
Nekem a régies nevek jobban tetszenek, mint a divatosak.
Csak a neve miatt nem ejteném. Egy Gyárfáson meglepődnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!