Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lànyoknak mennyire szàmít az hogy mi a férfi keresztneve?
Bármilyen “misztikusan” hangzik, azért szerintem egy névadásból kiderül a leendő anyós ízlése, és a család alaphangulata, politikai, vallási és egyéb nézetei.
Más egy olyan család, ahol minden gyerek Előd, Bátor, Levente, mint ahol Ágoston, Ábrahám, Mózes, vagy Rikárdó, Ármándó, Brendon.
Szóval... olyan pasival biztosan nem jönnék össze, akinek a szülei csőlátásúan merev nézeteket vallanak, mert az a mi kapcsolatunkat is veszélyeztetheti.
Hubammeg, most olvasom vissza a válaszokat.
Béla kizárva, András nem jó, Laci régies...
Ti helyből vagytok ilyen sík hülyék, vagy nekifutásból?
Zétény gyönyörű név, népszerű ovis körökben, és ismerek hófehér Rikárdót, értelmiségi, olasz gyökerű családnál, Rikiként sokkal normálisabb, mint egy Ödön.
Kérlek, hány Icával, Zsókával, Máriával, Terézzel, Erzsivel, Gizivel randiznátok?
Teljesen normális szempont az ember nevét is figyelembe venni, ha rossz érzést kelt benned a neve, egy életen át zavarhat. Én pl a Tamásokat nem bírom, olyan kimondanom, mintha egy hatalmas szőrös anyajegyet néznék az orra hegyén. Undor, rossz érzés fog el tőle, és borsódzik a hátam.
Az ember neve meghatározza az életét. Kis Kitti, Nagy Fanni ügyvédnő..
Át lehet menni a gyerekes részre, milyen sok szempontot figyelembe vesznek az anyák névválasztásnál, az a furcsa, ha valakit nem érdekel, az embereknek minden téren fontos valamennyire a másik neve.
Nem a top 10ben van, nem is a top 100ban, de fontos.
Amennyien változtatnak, abból is látszik, milyen meghatározó.
Férfi vagyok, de szerintem nem ez az elsődleges dolog, hacsak nem valami fogyatékos idióta neve van (Bebőce, Firtos, Nacsosz, Teszlatrooper, Szpergin, Brúszvilisz).
Nekem pl. nem kellene Dzsesszika, Nenszi vagy Szélormún keresztnevű lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!