Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lànyoknak mennyire szàmít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lànyoknak mennyire szàmít az hogy mi a férfi keresztneve?

Figyelt kérdés
Szóval ha régies nem divatos az mennyire gond?? Hàtràny??

2019. szept. 8. 13:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
77%

Bármilyen “misztikusan” hangzik, azért szerintem egy névadásból kiderül a leendő anyós ízlése, és a család alaphangulata, politikai, vallási és egyéb nézetei.

Más egy olyan család, ahol minden gyerek Előd, Bátor, Levente, mint ahol Ágoston, Ábrahám, Mózes, vagy Rikárdó, Ármándó, Brendon.

Szóval... olyan pasival biztosan nem jönnék össze, akinek a szülei csőlátásúan merev nézeteket vallanak, mert az a mi kapcsolatunkat is veszélyeztetheti.

2019. szept. 8. 16:36
 12/22 Estádio de Felchút ***** válasza:
69%

Hubammeg, most olvasom vissza a válaszokat.

Béla kizárva, András nem jó, Laci régies...

Ti helyből vagytok ilyen sík hülyék, vagy nekifutásból?

2019. szept. 8. 17:04
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
#11 Az jogos végül is, én is ismertem családot, ahol 12 gyerek volt (bűn a védekezés), aztán mindegyik ilyen Koppány, Botond, Gizella, miegymás volt. De attól még egy ember kiszakadhat az ilyen család mentalitása és befolyása alól felnőtt fejjel, a nevéről meg nem tehet.
2019. szept. 8. 17:43
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem Ödön, Béla, Rezső meg ilyenek, akkor oké. Inkább a divatosabb nevek amik szarok. Inkább Laci meg Pityu legyen, mint Rikárdó, Noel vagy Zétény.
2019. szept. 8. 18:18
 15/22 anonim ***** válasza:
16%

Zétény gyönyörű név, népszerű ovis körökben, és ismerek hófehér Rikárdót, értelmiségi, olasz gyökerű családnál, Rikiként sokkal normálisabb, mint egy Ödön.

Kérlek, hány Icával, Zsókával, Máriával, Terézzel, Erzsivel, Gizivel randiznátok?

Teljesen normális szempont az ember nevét is figyelembe venni, ha rossz érzést kelt benned a neve, egy életen át zavarhat. Én pl a Tamásokat nem bírom, olyan kimondanom, mintha egy hatalmas szőrös anyajegyet néznék az orra hegyén. Undor, rossz érzés fog el tőle, és borsódzik a hátam.

Az ember neve meghatározza az életét. Kis Kitti, Nagy Fanni ügyvédnő..

Át lehet menni a gyerekes részre, milyen sok szempontot figyelembe vesznek az anyák névválasztásnál, az a furcsa, ha valakit nem érdekel, az embereknek minden téren fontos valamennyire a másik neve.

Nem a top 10ben van, nem is a top 100ban, de fontos.

Amennyien változtatnak, abból is látszik, milyen meghatározó.

2019. szept. 8. 20:02
 16/22 anonim ***** válasza:
76%
Koppány meg a bajor Gizella, mi? Akik, kiirttatták Koppányostul a fél magyarságot... Szép kis család idill. Képzelem hozzá a szlávfejű nagymagyar névviselőket.
2019. szept. 8. 20:14
 17/22 anonim ***** válasza:
67%
A Zétény a legundorítóbb név amit csak adhat valaki csóri gyerekének. Meg a Botond. A hideg ráz ezektől. Oké hogy népszerű, de attól még förtelmes.
2019. szept. 8. 20:19
 18/22 anonim ***** válasza:
50%
A Tamásban egyetértünk. Ahány Tamást ismertem, mind visszataszító ember volt. Még ilyen nekem a Tibor is.
2019. szept. 8. 20:20
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Férfi vagyok, de szerintem nem ez az elsődleges dolog, hacsak nem valami fogyatékos idióta neve van (Bebőce, Firtos, Nacsosz, Teszlatrooper, Szpergin, Brúszvilisz).

Nekem pl. nem kellene Dzsesszika, Nenszi vagy Szélormún keresztnevű lány.

2019. szept. 9. 04:59
 20/22 anonim ***** válasza:
55%
Roland, Norbert, Rihard, Krisztofer, Rikárdó, Ronaldo, Zsolt kizárva! A többi megfontolás tárgya. ha szimpi, adok neki én egy nevet! :-)
2019. szept. 9. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!