Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért élünk hamis illúziókban, hogy ferfi es nö barátkozhat, mikor hasonló a mentalitás mint közel keleten?
Vegulis aki foglalt , nem kávézhat ellenkezö nemu ismerösevel , mert mindenki összeboronálja öket .
Ha szinglik is , ugyanez a helyzet
Ha kedves a nö a pasival , vagy veszi a lapot , ha a pasi viccel , mert nem akar besavanyodottnak tunni , ( pasi bókol de jól nezel ki , nö kösz te is , röhögve) akkor a pasi rögtön azt hiszi , hogy nyert ugye van es úgy erzi mintha a penisze végén lenne már a nö
Van , hogy ilyenkor emlekezteti a nöt , hogy foglalt , van felesege ( fölöslegesen)
Vegulis obszedalja az embereket a szex es az ellenkezö nem, mint kökorszakban , az iratlan szabályok nagyon szigorúak , hogy félreértés ne legyen
Es sok ilyen szabaly van
En próbáltam lazán venni a pasikat , trefat ertettem , és abból indultam ki , hogy baratkozni akarnak , mert féltem attól hogy ilyen nyomi leszek , aki mindig mindent félreért
Nem hamis illúzió. Barátkozhatunk.
Szerintem kb ott kezdődik a férfi, ha a nőből nem egy testtel körbenőtt P*már lát.
Aztán meg boronáljon mindenki, amit akar XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!