Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással is fordult már elő, hogy hozzá vágták, "remélem, hogy egyedül halsz meg" és hasonló társait?
Figyelt kérdés
Most attól, hogy valaki nem csípi a pofámat, nem kedvel; miért kell úgy beállítani, hogy soha senki nem is fog kedvelni és miért kell ilyeneket kívánni a másiknak?2019. szept. 2. 18:02
1/8 anonim válasza:
Volt ilyen, de ezen én max röhögök. Amúgy is kívánhat amit akar ez nem így működik :D
3/8 anonim válasza:
Nekem konkrétan kijelentette valaki, akinek az nehezére esik, hogy tiszteljen. Szerintem ez egy szánalmas szöveg.
4/8 anonim válasza:
Nekem is mondták már! Az exem nem tudta elfogadni,hogy elhagytam. Ezt mondogatta :Úgyis egyedül halsz meg,senki nem fogad majd el,remélem szenvedni fogsz...és társai.De csak jót mosolyogtam rajta. Ő azóta egyedül én pedig boldog feleség és anyuka
5/8 anonim válasza:
"Egyedül halsz meg, halj meg rákban, idióta, remélem nem lesz soha senkid" stb... Persze, mindennapos volt :D
6/8 anonim válasza:
Nyugi engem a cigányok is megátkoztak vásáron, mert megpróbáltam elhajtani őket az étterem elől, mert ott próbálgatták a láncfűrészt.
Sorfalat álltak nekem és nyomták a szöveget. Azóta eltelt 10 év és még élek.
7/8 A kérdező kommentje:
Az a legrosszabb, hogy valahol sajnos igazat adok neki. Nehéz eset is vagyok, sajnos depis is, ami nem azt jelentené persze, hogy állandóan, folyamatosan, de a nőket nem érdeklem, és nem kellek senkinek. Ezért nem sokat tévedett az illető.
2019. szept. 3. 21:45
8/8 anonim válasza:
Előfordult. De annak volt előzménye. Neked ki szólt be ilyet? Ha nem bírjátok egymást, nem számít a szava úgyse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!