Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mindegyik párotoknál hasonló orgazmust éltetek át?
Figyelt kérdés
Mindegyik pároddal ugyanolyan gyorsan mententek el vagy volt olyan, hogy annyira ügyes volt, hogy azonnal elmentetek? Mitől függött az aktus ideje?2019. aug. 21. 00:36
1/9 anonim válasza:
Nem ugyesseg az hanem a ferfi benasaga.
2/9 anonim válasza:
Az aktus addig tartott, amíg ő el nem élvezett kétszer. Én rá néhány másodpercre követtem, amikor már nem kívánt többet.
Még nem volt olyan, hogy bármi miatt a partnetemnél gyorsabban, akaratlanul elmentem volna.
3/9 anonim válasza:
#2, ritka tapasztalatlan lehetsz. Minél többször elmegyek, annál jobban kívánom a következő orgazmust. NINCS olyan, hogy ne kívánjak többet. 2 orgazmus az kb semmi... Van hogy egyszer sem megyek el, mert nincs rá idő/nem olyanok a körülmények. Van, hogy rengetegszer.
4/9 anonim válasza:
Hát volt, akinél egyszer tartott vagy 6 másodpercig, és volt, aki egy fél délutánt vacakolt velem, mire lett valami....
Az utolsó verziót nem írnám le, kb a hónap kabaréja lenne...
5/9 Lazy Lover válasza:
Nem ! Az egyik hamar le rendezett és nem volt folytatás
6/9 anonim válasza:
# 3
És miért feltételezed, hogy minden nő ugyanolyan ilyen téren, mint te??
7/9 anonim válasza:
Minden párom más volt az ágyban és más volt az intenzitás
8/9 anonim válasza:
#2 Egy isten vagy, le a kalappal :-)
9/9 anonim válasza:
Volt olyan barátnőm, akinél az esetek többségében egyáltalán nem sikerült elmennem, mert harangozni lehetett benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!