Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban Tinderezni. Mit gondoltok erről? Megcsalásnak számít?
Láttam a haverom barátnőjét Tinderen.
Úgy tudtam hogy együtt vannak, kíváncsiságból megnéztem Facebookon és ott is ki van írva hogy együtt vannak.
Ti mit gondoltok arról hogy valaki párkapcsolatban Tinderezik?
Én is belefutottam több olyan csajnak,akik pár mondta után szó nélkül lelépnek. De több olyan csajt is megismertem,akiknek pasijuk van,mégis Tindereznek. Nem lett semmi az egészből,mert egy idő után nem válaszoltak.
Vajon elfogadható indok,hogy valaki a párja mellett csak unalombol Tinderezne,vagy csak úgy szétnézne ott?
Ha a párodról kiderülne,hogy Tinderezik,akkor mit tennél?
Tapasztalatom szerint, kb 10-ből legalább 4-5 nő az én környezetemben gyakorlatilag csak instára gyűjt követőket, amikor fent voltam. Lehet az appot nem is használják, csak az a lényeg, minél több férfi bekövesse őket.
Még ki is írják, hogy itt nem aktívak elég sokan, vagy , hogy hiába írsz tinderen, nem fognak válaszolni.
Nem oké. A tinder társkereső/szexpartnerkereső ugye kinek mi. Aki kapcsolatban van az se párt se szexpartnert keressen vagy akkor ELŐBB szakítson.
Én lescreenelném és elküldeném a havernak.
En is jartam így. Egyik legjobb baratnőm barátját láttam tinderen. Lescreeneltem és amikor így a szűkebb lánytársaság (4en, mindent megbeszélünk) találkoztunk személyesen, elmondtam és megmutattam neki. Kiajadt de azt mondta jó hogy elmondtuk/tam.
Aztán a srác magyarazott valamit de mi nem hittük el. Aztán rá egy hónapra kb szakítottak igaz nem emiatt.
A srác a szakítás után is tagadta hogy ő csinálta a profilt.
Szerintünk azért mert barátnőm elmondása alapján mar egy pár hónapja nem volt minden rendben és az exe (aki egyébként nagyon rendes normalis, okos, stb-csak hát ugye ez..) azért csinalhatta mert érezte hogy vége lesz a kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!