Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mi fér bele egy párkapc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi fér bele egy párkapcsolat mellett, ami nem számít megcsalásnak?

Figyelt kérdés
Például más fiúkat/lányokat mennyire néztek meg?Vagy mondotok olyat komolyan vagy csak viccből hogy lehetne mással több ha nem lenne kapcsolatotok ? Mennxire dicsértek más lányokat/fiúka?
2012. júl. 27. 12:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Semmi nem fér bele. Nem viccelődök azzal, hogy lehetne mással több, mert nem lehetne. Nézni nyilván lehet, elvégre hűséget fogadtunk, nem vakságot. Beszélgetni szintúgy, de pl flörtölni már nem.

24/N

2012. júl. 27. 12:54
 2/14 anonim ***** válasza:
Mi számít "flörtnek"?
2012. júl. 27. 12:55
 3/14 anonim ***** válasza:
nem nagyon nézegetek más fiúkat... dicsérni max fiú barátokat szoktam, de őket se nagyon. mondjuk alapból nem, nem a pasim miatt.
2012. júl. 27. 12:55
 4/14 anonim ***** válasza:
bírom, mikor próbálják behatárolni, hogy mi megcsalás meg mi nem az még.de ezt úgyis mindenki tudja.nyilván nézni szabad, de nem mondok olyat, hogy ezzel jó lehetne, ha te nem lennél...
2012. júl. 27. 12:57
 5/14 anonim ***** válasza:
Nekem nem fér bele egyik sem amit irtál a mostani kapcsolatomba,de érdekes módon régebbi kapcsolatomban,nem igy gondolkodtam.
2012. júl. 27. 13:04
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

Számomra a csók intimebb, mint a sex. Érzelem nélkül lehet

b@szni, de csókolózni érzelem nélkül nem. Legalább is nekem.

Szóval csókkal már csalok, de ha ki veretem valakivel, vagy leszopatom magam az nekem nem. Engem sem zavarna, ha a feleségemet valaki kinyalná, de ha nyelvelne az már igen.

2012. júl. 27. 14:52
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyik sem fér bele: leszopatod magad valakivel... jézusom, hogy lehet így beszélni emberekről?

Különben a feleséged tudja, hogy te mással vereted?

2012. júl. 27. 14:56
 8/14 anonim ***** válasza:
Igen tudja.....
2012. júl. 31. 18:09
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Biztos büszke rád érte.
2012. júl. 31. 19:17
 10/14 anonim ***** válasza:

Az, hogy valaki csak megnézel és semmi nem történik köztetek, az még nem megcsalás.

Azonban ha elkezdtek flörtölni, ismerkedni az már igenis megcsalásnak számít. Mert ha valakinek Párja van, akkor miért közeledne, ismerkedne más nőkkel/férfiakkal???

Ha pedig ténylegesen csók is történik vagy esetleg annál több...nem kérdés, hogy megcsalás-e...

2012. aug. 13. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!