Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi fér bele egy párkapcsolat mellett, ami nem számít megcsalásnak?
Semmi nem fér bele. Nem viccelődök azzal, hogy lehetne mással több, mert nem lehetne. Nézni nyilván lehet, elvégre hűséget fogadtunk, nem vakságot. Beszélgetni szintúgy, de pl flörtölni már nem.
24/N
Számomra a csók intimebb, mint a sex. Érzelem nélkül lehet
b@szni, de csókolózni érzelem nélkül nem. Legalább is nekem.
Szóval csókkal már csalok, de ha ki veretem valakivel, vagy leszopatom magam az nekem nem. Engem sem zavarna, ha a feleségemet valaki kinyalná, de ha nyelvelne az már igen.
Szerintem egyik sem fér bele: leszopatod magad valakivel... jézusom, hogy lehet így beszélni emberekről?
Különben a feleséged tudja, hogy te mással vereted?
Az, hogy valaki csak megnézel és semmi nem történik köztetek, az még nem megcsalás.
Azonban ha elkezdtek flörtölni, ismerkedni az már igenis megcsalásnak számít. Mert ha valakinek Párja van, akkor miért közeledne, ismerkedne más nőkkel/férfiakkal???
Ha pedig ténylegesen csók is történik vagy esetleg annál több...nem kérdés, hogy megcsalás-e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!