Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat mellett barátságból több? (többi lent)
hát marhakedves vagy
ha ilyen megfordul a fejedben?
és eddig közölted a csávóddal hogy flörtölgetsz heccből és őt nem zavarta? bajok vannak...
De a barátodat csak azért nem hagynád el, mert mellette megvan a lelki békéd, meg minden rendben? Mellette már nem érzel tüzet, nincsenek pillangók, de másnál vannak? -> szerintem ezzel van a probléma.
Én is 4 éve vagyok együtt a barátommal. Szexuális téren Ő volt nekem az első. Mégis a 4 év alatt úgy éreztem, csak egyre szerelmesebb vagyok, és most, hogy összeköltöztünk, úgy érzem, hogy még sűrűbb lett a "rózsaszín köd", ami eddig is elvakított... Mióta Őt szeretem, azóta nem is érdekelnek más pasik, flörtölés eszembe se jut, hiszen a páromra tekintek az egyetlen igazi férfiként... Tehát lényegében el sem tudok képzelni olyan helyzetet, mint a Tied ilyen szerelmes fejjel... Lehet persze azt mondani, hogy a szerelem elmúlik. De én ismerek olyan 35 éves párt, akik 18 éves korukban jöttek össze, mindkettejüknek első kapcsolat, végigcsinálták együtt az egyetemet, elkezdték a az önálló életet munkahelyekkel, aztán építettek közös házat, közben az egyiküknek mindig más a munkahelye- tehát folyamatosan változó környezetben vannak, mégis ha rájuk néz az ember, le se tudnák tagadni, hogy mennyire oda vannak egymásért, úgy turbékolnak, mint egy friss szerelmespár. És nem egy párt ismerek, akik 5-6 év után is hasonlóan vannak.
Ezzel azt akarom mondani, hogy az, hogy a barátod mellett érzed magad biztonságban, hogy mellette minden rendben, mert már megszoktad, az nem jelenti, hogy neki kell lennie a párodnak egy életre. Fiatal vagy még, és úgy tűnik, mégsem az "igazi" mellett telepedtél le, mert szerintem akkor nem fordulna elő ilyen, hogy valaki iránt ennyire vonzódsz- hiszen akkor csak a párod vonzana annyira. Most még ki tudsz lépni, most még tudsz mást keresni, ismerkedni, flörtölgetni. Ha később mondjuk összeházasodtok, gyerekeitek lesznek, akkor sokkal rosszabb lesz, ha ilyen felmerül, hogy a munkahelyen elcsábulhatnál valakihez, és lehet, hogy akkor nem tudnál ellenállni.
Szerintem gondold át, hogy mit is érzel a barátod iránt, hogy tényleg vele akarod e leélni az életed, és tényleg nem vágysz e másra, és gondold át, hogy most még szabad lehetsz, ha akarsz, nem kell lekötni még magad.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!