Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagy veszekedéssel, és balhékkal véget ért szerelem, majd kiújuló barátságból lehet újból szerelem, vagy legalábbis párkapcsolat?
Neked most hogy alakulnak a dolgok, hogy ezt kérdezted?
első voltam.
Ha érdekel, nálunk így volt:
Elég fiatalok vagyunk, így még sok mindent kellett/kell tapasztalnunk...én 17 vagyok most , ő 16... már kétszer szakított velem mondván hogy nem szeret már annyira, és hogy hagyjuk abba... KÉTSZER. Mindkét alkalom vége az lett, hogy én próbáltam túl lépni miután kiszenvedtem magam, és ismerkedtem, stb... hozzátenném osztálytársak vagyunk..szóval láthatta is..persze akkoris sírtam éjjelenként még meg minden...de prbáltam boldog lenni... és ő rájött mindkét alkalommal, hogy mégis szeret... a másodiknál azthittem tényleg vége, mígnem megint egymásba szerettünk.. nehéz volt..sokat sírtunk...de megérte, nagyon szeretem őt, és ő is engem. :) két hülye egy pár:D
én 17 vagyok, és a lány, és ő a fiú, aki 16.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!