Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejöttem egy sráccal de ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöttem egy sráccal de ki akar dobni ha nem viszem haza. Mot tegyek?

Figyelt kérdés

Összejöttem egy sráccal azaz nagyon friss a dolog.

Ő felvitt magához anyuja ismer meg a barátai.(ez utóbbiak "rossz arcok")

Es azt várja hogy én is felvigyem magamhoz.

Mivel ezt nem akartam így azonnal megsértődött es azonnal be akarta velem fejezni.

Igy megigertem hogy másnap akkor feljohet.

De ugye nalam alszik nekem reggelente le kell lépnem de ő bőven később kezd.

Azaz az lenne hogy vagy felkeltem kora reggel hogy menjünk, vagy egyedul kellene hagynom a lakáson. Amit nem akarok, mert friss a kapcsolat.

Ha ezt elmondom neki, hogy nem bízom benne es reggel induljunk, megint helyből szakitani akarna hogy ugy járnék vele hogy azt kb feltételezem rola hogy kirabol?

Mivel már az is teljesen sértette hogy mikozben ő hazavisz engem magához én meg nem, ez végképp betenne ha hazaviszem, de így..

Plusz valszeg abbol is baj van hogy en este 8 kor elaludtam, mivel nem ismer annyira hogy tudja neha kidőlök este 8 kor ill abszolut nem így ismer. Es mivel most szakitok egy masikkal valszeg azt is hiszi, a masikkal vagyok,m mert este 8 tol nem vettem fel a telefont neki tobbszor hívott.

Hogy csináljam az egészet hogy ne legyen baja a srácnak velem?

2021. nov. 15. 06:34
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
Az en családom engem felnőttként kezel. De őket is övék. Nemigen szólnak bele semmibe.
2021. nov. 15. 16:16
 42/45 anonim ***** válasza:
92%
Értelmiségi körökből nem választanak olyat, aki ilyen buta és értelmezni sem tud. Nem azt írtam, hogy a két srác mit gondol rólad, hanem, hogy lazán elhíresíthetik, hogy egy ostoba ribizli vagy, aki egyszerre több pasival van kapcsolatban, aztán utána a családod is szégyenkezhet, hogy milyen alja nő vagy.
2021. nov. 15. 16:51
 43/45 A kérdező kommentje:

Nem erdekli őket semmi utolsó.

Amugysincs jo hírem. Ilyen tekintetben is ismernek, rengeteget tudnak rolam. Az első nyomozott is egy rakat mindent, a 2.meg minden rosszban is bennem volt anno őt ismerem régebbrol.

És ők se jofiuk eleve. Ennyi erovel én is elszaladhatnèk a hírük miatt.

Aki meg amugy is, elhíresztelésekre hallgat meg stb, az hallgasson akkor arra.

Most vissza is kérdezhetnéj hogy ha a te párodrol mondana bárki bármit érdekelne az téged? Csak mert ha igen, az rég rossz..

És igen értelmiségiek megvan mindenük.

2021. nov. 15. 17:44
 44/45 A kérdező kommentje:

A családom felnőttkènt kezel.

Hatalmas ismerettségi kőrük is van akik engem ismernek.

Es tudod hogy köszönnek nekem mikor anya vagy apa mellett összefutok velük? "Szia, (váltunk pár formuláris szót dióhéjban"ki hogy van" stb)már mész? Merre? Elvigyelek? "

Vagy egy csopveztől: " kívancsi vagyok rád, mert ha neked is olyan jó üzleties gondolkodásos van es sok eszed mint apádnak, akkor bevennélek a cégbe(céget akar csinálni, együtt ďolgoztunk ezzel a csopvezzel)

Szinte mindenhol ismerik a szuleimet is. Es tisztelik őket. Es engem is.BÁRMIT is hallanak rolam. Mindenkit csak az érdekel vele szemben mit teszek, hogyan működök együtt, vagy hogyan nem. Nem más.

Az hogy nem lennèk "jókislány", (szerintem de), azt a rosszfiuk meg pláne lesz.rják. (vicces is lenne mikor bagoly mondja verébre)

2021. nov. 15. 17:52
 45/45 anonim válasza:
53%
Menekülj, exem is próbált volna irányítani,de nem engedtem és mindig balhezott. Gondolj bele mi lesz később.
2022. jún. 4. 17:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!