Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejöttem egy sráccal de ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöttem egy sráccal de ki akar dobni ha nem viszem haza. Mot tegyek?

Figyelt kérdés

Összejöttem egy sráccal azaz nagyon friss a dolog.

Ő felvitt magához anyuja ismer meg a barátai.(ez utóbbiak "rossz arcok")

Es azt várja hogy én is felvigyem magamhoz.

Mivel ezt nem akartam így azonnal megsértődött es azonnal be akarta velem fejezni.

Igy megigertem hogy másnap akkor feljohet.

De ugye nalam alszik nekem reggelente le kell lépnem de ő bőven később kezd.

Azaz az lenne hogy vagy felkeltem kora reggel hogy menjünk, vagy egyedul kellene hagynom a lakáson. Amit nem akarok, mert friss a kapcsolat.

Ha ezt elmondom neki, hogy nem bízom benne es reggel induljunk, megint helyből szakitani akarna hogy ugy járnék vele hogy azt kb feltételezem rola hogy kirabol?

Mivel már az is teljesen sértette hogy mikozben ő hazavisz engem magához én meg nem, ez végképp betenne ha hazaviszem, de így..

Plusz valszeg abbol is baj van hogy en este 8 kor elaludtam, mivel nem ismer annyira hogy tudja neha kidőlök este 8 kor ill abszolut nem így ismer. Es mivel most szakitok egy masikkal valszeg azt is hiszi, a masikkal vagyok,m mert este 8 tol nem vettem fel a telefont neki tobbszor hívott.

Hogy csináljam az egészet hogy ne legyen baja a srácnak velem?

2021. nov. 15. 06:34
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%

Elképesztő, hogy mennyire nincs önbizalmad és mennyire nem tudsz kiállni magadért. Én már az első ilyen zsarolós hülyeség után mondtam volna, hogy menjen amerre lát.

Egyébként nem tudom hány éves vagy és mennyi tapasztalatod van ilyen típusú emberek terén, de igazán megszólalhatna a radarod, hogy menekülőre kellene fogni.

2021. nov. 15. 07:51
 22/45 A kérdező kommentje:

18 mondanád neki ezeket a szabályokat...

Meg a mssiknak is.

Ezeket csak én tértem egyedul.

2021. nov. 15. 08:55
 23/45 A kérdező kommentje:

21 azert fog meg mert a másikkal valo szakitashoz is nekem kell ő.

Ha a mostani lelép akkor sajnos az elsőnél fogok kikötni.

2021. nov. 15. 08:56
 24/45 A kérdező kommentje:
Meg amugysem tudok a kettő közt dönteni.
2021. nov. 15. 09:02
 25/45 anonim ***** válasza:
88%

👏🏼👏🏼👏🏼

Megérdemled a sorsod.

Gyenge vagy, buta…inkább elképesztően ostoba, és kapcsolatfüggő.

Terápiát javasolnék, mert ennyi ésszel nehéz lesz túlélni egy életet…

2021. nov. 15. 09:06
 26/45 anonim ***** válasza:
100%
Akkor engedd el mindkettőt. Mindannyian jobban jártok!
2021. nov. 15. 09:06
 27/45 anonim ***** válasza:
97%

Neked nem ide-oda kéne ugrálnod a kapcsolatokban, hanem egy ideig hanyagolnod kéne ezt a témát, ameddig nem szeded össze magad, akár egyedül, akár orvosi segítséggel.

Amúgy nekem ez elég fura, hogy egyszerre 2 pasival jársz, elvileg tudnak egymásról vagyis az egyik biztos és még nem lettél lapátra téve. Egy normális pasi nem fog összejönni egy olyan nővel, aki még párkapcsolatban él. Itt a végén te fogsz koppanni.

2021. nov. 15. 09:21
 28/45 anonim ***** válasza:
85%

Te vagy a buta ribi iskolapéldája. Betegesen kapcsolatfüggő vagy, egyik xarból tántorogsz a másikba, inkább dugsz 2-3 pasival, csak ne legyél egy pillanatra se szingli. Gyakorlatilag válogatás nélkül összeállsz mindenkivel. Aztán csodálkozol, hogy jé, neked ez így tök xar!

Nem csak megbízhatatlan vagy, de végtelenül ostoba és szánalmas is.

2021. nov. 15. 09:25
 29/45 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki te őt!
2021. nov. 15. 09:47
 30/45 anonim ***** válasza:
80%
ti még félig sem vagytok magyarok szerintem..
2021. nov. 15. 10:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!